3+groep van Koppel en de K. Norelschool groot succes!

3+groep van Koppel en de K. Norelschool groot succes!

Onlangs startte op de woensdagochtenden in de K. Norelschool een 3+ groep. Koppel organiseert deze 3+ groep samen met de school.

Een pedagogisch medewerker van Koppel begeleidt de groep en verzorgt het programma, in nauwe samenwerking met de leerkracht van groep 1 van de basisschool.

En wat een groot succes is het! De groep zat meteen bij de start al bijna vol. De peuters genieten met volle teugen van de aangeboden activiteiten. Maar ook het spelen op school en het kennis maken met de voor hen nieuwe materialen en andere kinderen is een ware uitdaging, die door de kinderen met beide handen aangegrepen wordt.

Er is al van alles gedaan; knippen, kiezen van het keuzebord, lampionnen gemaakt, lekker buiten spelen en natuurlijk alles ontdekken.

De 3+ groep vindt in ieder geval plaats tot aan de zomervakantie 2016, op de woensdagochtenden (niet in schoolvakanties).Wilt u meer informatie over de 3+ groep en de kosten of uw peuter aanmelden? Neem dan contact op met de afdeling Planning van Koppel, 0578 676767 of planning@koppelepe.nl

Knorel

Dit vind je misschien ook interessant!

© 2023 Media Magneet