9 april Repair Cafe in Emst

9 april Repair Cafe in Emst

Het Repair Café op locatie “Hoeksteen” in Emst .

Vanaf  aanstaande zaterdag 9 april staat ons team klaar voor uw reparaties. In het vereniging gebouw “De Hoeksteen” achter de Hervormde Kerk word vanaf a.s. zaterdag ons vaste locatie in Emst. Onze banners zullen ons nieuwe locatie zichtbaar markeren.

Verder blijft alles bij het oude, uw eerste kop koffie die u van ons krijgt met wat lekkers en de aandacht voor uw reparaties en kleding verstelwerk.

Inleverpunt voor uw oude mobiele telefoons en cartridges voor “KIKA” en uw oude gereedschap voor  “Stichting Gered Gereedschap” kan zoals gewoonlijk weer bij ons.
We hopen u te mogen verwelkomen op onze nieuwe locatie in Emst. De deuren van de “Hoeksteen” staan voor u open van 9.30 tot 12.00.

Nieuwsgierig wat ons team voor uw reparatie en verstelwerk kan betekenen? Loop gerust binnen en maak kennis met het Repair Café, uw vast adres in de regio waar duurzaamheid begint.
Uw inbreng en reparatie zijn gratis maar een vrijblijvende gift is voor ons meer dan een vriendelijk gebaar.

Tot ziens op 9 april in onze nieuwe locatie “De Hoeksteen” achter de hervormde kerk in Emst.

Voor meer informatie betreft Repair Café locaties, datums en andere
vragen kunt u  www.koppelswoe.nl raadplegen.

 

Dit vind je misschien ook interessant!

Buitenspeeldag 2023

31 mei 2023
Kom je op 14 juni 2023 ook gezellig met ons buitenspelen? Het is dan de Nationale Buitenspeeldag! Neem je vrienden mee. Maken we er een...
Meer lezen?
Een gezonde leefstijl is veel meer dan alleen sporten en beweging en voeding. Het heeft met het welbevinden van mensen te maken. Lekker in je vel zitten, lichamelijk gezond zijn en tevreden zijn met je leven.

Een zetje naar meer geluk

29 mei 2023
Een gezonde leefstijl is veel meer dan alleen sporten en beweging en voeding. Het heeft met het welbevinden van mensen te maken. Lekker in je...
Meer lezen?
© 2023 Media Magneet