Alle activiteiten tot nadere orde geannuleerd

Alle activiteiten tot nadere orde geannuleerd

Zaterdagavond 18 december kregen we tijdens de persconferentie te horen dat er vanaf zondag een strengere lockdown geldt. Dat heeft het kabinet op advies van het OMT besloten, nu er grote zorgen zijn over de opkomst van de Omikron variant. Opnieuw een lockdown. Dat is pittig voor velen en raakt ons allemaal.

Als Koppel-Swoe hebben we intern overleg gehad over onze locaties en activiteiten. Op dit moment zijn de precieze richtlijnen in onze sector nog niet bekend. Sociaal Werk Nederland is in overleg met het ministerie van VWS over de nieuwe lockdown en welke regels er precies gelden. In de loop van de week wordt dit duidelijk.

Zolang deze duidelijkheid er nog niet is,  hebben wij besloten om een pas op de plaats te doen en alle activiteiten tot nadere orde te annuleren. Wellicht verandert dit komende week zodra er meer bekend is. En misschien mogen er sommige activiteiten toch wel doorgaan. Indien dat het geval is dan zullen wij jullie daarover informeren.

Tot die tijd is het voor ons belangrijk om contact te houden met kwetsbaren en ontvangen wij graag signalen als je zorgen hebt (of maakt) om inwoners. Indien je vragen hebt kan je altijd contact met ons opnemen.

We wensen jullie, ondanks deze nieuwe maatregelen, hele fijne feestdagen toe! En hopen op een mooi, gezond en gelukkig nieuwjaar.

Dit vind je misschien ook interessant!

Buitenspeeldag 2023

31 mei 2023
Kom je op 14 juni 2023 ook gezellig met ons buitenspelen? Het is dan de Nationale Buitenspeeldag! Neem je vrienden mee. Maken we er een...
Meer lezen?
Een gezonde leefstijl is veel meer dan alleen sporten en beweging en voeding. Het heeft met het welbevinden van mensen te maken. Lekker in je vel zitten, lichamelijk gezond zijn en tevreden zijn met je leven.

Een zetje naar meer geluk

29 mei 2023
Een gezonde leefstijl is veel meer dan alleen sporten en beweging en voeding. Het heeft met het welbevinden van mensen te maken. Lekker in je...
Meer lezen?
© 2023 Media Magneet