Boekenkring in wijksteunpunt Bloemfontein

Boekenkring in wijksteunpunt Bloemfontein

Datum/Tijd : 20/01/2020 - 10:00 - 11:30

Houd je van lezen en vind je het leuk om met anderen een boek te bespreken aan de hand van stellingen? Dan is de boekenkring in wijksteunpunt Bloemfontein misschien wat voor jou! Op maandag 4 november komt de boekenkring weer bij elkaar van 10:00 tot 11:30 uur. Er is nog ruimte voor nieuwe deelnemers.

Eens per vijf weken komt op maandagochtend de boekenkring bij elkaar. De boekenkring bestaat uit een groep mensen die met veel enthousiasme leest. Doordat iedereen inbreng heeft over de boeken die gelezen worden is er een mooie variatie aan boeken die in een jaar besproken worden. Een van de deelnemers, Margriet Snel, is de begeleider van deze groep. Tijdens de bijeenkomst op 4 november wordt het boek de Pruimenpluk van Dimitri Verhulst besproken. Deelname aan de boekenkring kost niets, je betaalt alleen voor je kopje koffie of thee.

Voor informatie kan men terecht bij: Koppel-Swoe, telefonisch bereikbaar op nummer 0578-676767. Contactpersoon is Karien van den Berg. Of via de e-mail k.vandenberg@koppelswoe.nl.

Doelgroep: Volwassenen, Ouderen
Dorp: Vaassen
Dienst: Huis van de Buurt Bloemfontein - Vaassen

Karien van den Berg

Welzijnscoach
Telefoon
06-36 13 21 40
E-mail
k.vandenberg@koppelswoe.nl
Bereikbaar op Maandag, Dinsdag, Donderdag

© 2023 Media Magneet