Burendag in Emst

Burendag in Emst

Datum/Tijd : 27/09/2019 - 17:00 - 20:00

Burendag in Emst

Op vrijdag 27 september wordt er in Emst Burendag gevierd van 17:00 tot 20:00 uur bij Spar van Loo aan de Vaassenseweg 12. Deze avond wordt georganiseerd door vrijwilligers van Koppelswoe in samenwerking met Spar van Loo. Burendag staat in het teken van ontmoeting en kennismaking. Ook wordt er bekend gemaakt wie ‘de beste buur van Emst’ is.

Op de parkeerplaats bij Spar van Loo zijn alle inwoners van Emst welkom om onder het genot van een kopje koffie of thee en wat lekkers met elkaar bij te praten of nieuwe mensen te ontmoeten. Voor kinderen staat er ranja klaar en ook een springkussen zal niet ontbreken. Slagerij ter Weele sponsort vlees, waardoor er gratis broodjes vlees uitgedeeld kunnen worden.

Tijdens burendag wordt ‘de beste buur van Emst’ bekend gemaakt. In de weken voorafgaand aan burendag worden aanmeldkaartjes door Emst verspreid, deze zijn ook af te halen in de Spar, en kan men zijn buur opgeven. Heb jij een buur die veel doet en waar je altijd van op aankunt? Meld hem of haar aan door het aanmeldbriefje in de daarvoor bestemde bus in de Spar te gooien. Hij of zij zal tijdens burendag in de bloemetjes gezet worden. De bloemen die worden uitgereikt zijn gesponsord door boeketterie de Anemoon.

 

Voor informatie kan men terecht bij: Koppelswoe, telefonisch bereikbaar op nummer 0578-676767. Contactpersoon is Karien van den Berg. Of via de e-mail k.vandenberg@koppelswoe.nl.

 

Dorp: Emst
Dienst: Algemeen

Karien van den Berg

Welzijnscoach
Telefoon
06-36 13 21 40
E-mail
k.vandenberg@koppelswoe.nl
Bereikbaar op Maandag, Dinsdag, Donderdag

© 2023 Media Magneet