Computer/tablet/gsm inloopuur in Bloemfontein

Computer/tablet/gsm inloopuur in Bloemfontein

plus in- en verkoop van tweedehands computer- en randapparatuur

Datum/Tijd : 10/12/2021 - 14:00 - 15:00

Heb je vragen over je computer, laptop, tablet of mobiele telefoon? Iedere vrijdag van 14.00-15.00 uur zijn er deskundige vrijwilligers aanwezig in steunpunt Bloemfontein om je vragen te beantwoorden en je uitleg te geven over het gebruik van je apparaat. In Bloemfontein is eventueel ook een computer aanwezig waarmee je kunt oefenen of waarmee de vrijwilligers je dingen kunnen uitleggen.

Je hoeft je vooraf niet aan te melden. Je kunt met je vraag zo binnenlopen. Voor de uitleg hoef je in principe niets te betalen. Je betaalt alleen voor eigen consumptie(s). Soms moet er wel betaald worden voor updates of reparaties. Dan wordt dit uiteraard van te voren met je besproken.

Verkoop tweedehandse computers

Ook wordt er in Bloemfontein tijdens het inloopuur tweedehandse computer- en randapparatuur gekocht én verkocht in het kader van recycling en verduurzaming. Denk aan laptops, tablets, smartphones, draagbare laders en dergelijke.

Computer/tablet/gsm inloopuur is één van de activiteiten georganiseerd door (vrijwilligers van) Koppel-Swoe. Je kunt hier de hele agenda met activiteiten in Bloemfontein bekijken. Voor de agenda met alle activiteiten van Koppel-Swoe kijk je hier. Voor meer informatie kun je terecht bij: Karien van den Berg van Koppel-Swoe via  0578-67 67 67.

 

 

Heb je vragen over je computer, laptop, tablet of mobiele telefoon? We hebben verschillende computer inloopuurtjes in de gemeente Epe. Daar helpen we je graag.
Doelgroep: Volwassenen, Ouderen
Dorp: Vaassen
Dienst: Dorps- en wijksteunpunten, Wijksteunpunt Bloemfontein

Karien van den Berg

Sociaal Werker
Telefoon
06-36 13 21 40
E-mail
k.vandenberg@koppelswoe.nl
Bereikbaar op Maandag, Dinsdag, Donderdag

© 2022 Media Magneet