Computerspreekuur en verkoop tweedehands onderdelen in steunpunt Bloemfontein

Computerspreekuur en verkoop tweedehands onderdelen in steunpunt Bloemfontein

Datum/Tijd : 13/12/2019 - 14:00 - 15:00

Iedere vrijdagmiddag is er in steunpunt Bloemfontein een inloopspreekuur voor mensen die vragen hebben over het gebruik van hun computer, laptop, tablet of mobiele telefoon. Drie vrijwilligers zijn van 14.00 tot 15.00 uur aanwezig in het steunpunt om vragen te beantwoorden. De uitleg is gratis. Daarnaast wordt er tijdens het spreekuur een nieuwe service aangeboden namelijk de koop en verkoop van tweedehands pc en randapparatuur.

Het komt regelmatig voor dat inwoners van de gemeente Epe vragen hebben over het gebruik van hun computer, tablet of mobiele telefoon. Tijdens het computerspreekuur kunnen deze vragen gesteld worden aan drie deskundige vrijwilligers van Koppel-Swoe die aanwezig zijn. Vaak kan er ter plekke ook ondersteuning worden geboden. Er zijn aan de uitleg geen kosten verbonden, soms wel voor bepaalde updates of reparaties. Dan wordt dit uiteraard van te voren besproken.

Als aanvulling op het computerspreekuur wordt er een nieuwe service aangeboden. Namelijk de verkoop van tweedehandse computer en randapparatuur in het kader van recycling en verduurzaming. Tijdens het spreekuur bestaat er voor eenieder de mogelijkheid om zijn of haar overtollige pc en randapparatuur te koop aan te bieden of om iets te kopen. Denk aan laptops, tablets, smartphones, draagbare laders en dergelijke. De (ver)koop vindt plaats tijdens dezelfde tijden als het computerspreekuur.

 

Voor informatie kan men terecht bij: Koppel-Swoe, telefonisch bereikbaar op nummer 0578-676767. Contactpersoon is Karien van den Berg. Of via de e-mail k.vandenberg@koppelswoe.nl

 

Doelgroep: Volwassenen, Ouderen
Dorp: Vaassen
Dienst: Huis van de Buurt Bloemfontein - Vaassen

Karien van den Berg

Welzijnscoach
Telefoon
06-36 13 21 40
E-mail
k.vandenberg@koppelswoe.nl
Bereikbaar op Maandag, Dinsdag, Donderdag

© 2023 Media Magneet