Qigong in Bloemfontein

Qigong in Bloemfontein

Datum/Tijd : 10/02/2021 - 10:15 - 11:15

Vind je het fijn om te bewegen? Liever niet te moeilijk, maar wel met effect? Iedere woensdagochtend van 10.15-11.15 uur is er Qigong in steunpunt Bloemfontein.

Qigong is een Chinese bewegings- en meditatieleer, die helpt je lichaam gezond te krijgen of houden. Qigong wordt ook wel beschreven als Chinese yoga. Regelmatig Qigong beoefenen draagt bij aan het verminderen van stress en voorkomt en vermindert fysieke klachten. De cursus wordt gegeven door Désiree Damsté. Zij is gespecialiseerd in de zogenaamde medische Qigong.
In de lessen krijg je uitleg en advies bij specifieke klachten. De oefeningen zijn niet moeilijk en als je ze met aandacht uitvoert, voel je snel de effecten. Je voelt je na afloop verfrist en energiek.

De kosten zijn € 5,00 per les. Je kunt je opgeven via info@health-all-in.nl of telefoonnummer 06-13 07 00 20,  maar je mag ook gewoon binnen komen lopen.

Qigong is één van de activiteiten georganiseerd door (vrijwilligers van) Koppel-Swoe. Je kunt hier de hele agenda met activiteiten in Bloemfontein bekijken. Voor de agenda met alle activiteiten van Koppel-Swoe kijk je hier.

Voor meer informatie kun je terecht bij: Karien van den Berg van Koppel-Swoe  via 0578-67 67 67.

Doelgroep: Volwassenen, Ouderen
Dorp: Vaassen
Dienst: Dorps- en wijksteunpunten, Wijksteunpunt Bloemfontein

Karien van den Berg

Sociaal Werker
Telefoon
06-36 13 21 40
E-mail
k.vandenberg@koppelswoe.nl
Bereikbaar op Maandag, Dinsdag, Woensdag

© 2021 Media Magneet