Dansen is plezier voor twee!

Dansen is plezier voor twee!

Stijldansen in de wieken te Vaassen

Locatie : De Wieken
Datum/Tijd : 28/11/2019 - 14:00 - 16:00

Dansen is plezier voor twee!

Koppelswoe Epe organiseert in de periode september tot en met mei tal van activiteiten op het gebied van ontmoeting en ontspanning, educatie en preventie en meer bewegen voor ouderen.
In het kader van meer bewegen voor ouderen organiseert zij met ingang van donderdag 19 september het stijldansen in Vaassen.

Onder het motto ‘dansen is plezier voor twee’ worden wekelijks de mooiste dansen uitgevoerd. Uitgangspunt van het stijldansen is ontmoeting, plezier in het dansen en zorgen voor een gezellige dansmiddag. Het is geen dansles. Men dient zelf over enige stijldanservaring te beschikken. De dansgroep wordt begeleid door twee ervaren vrijwilligers die zelf veel ervaring hebben op het gebied van stijldansen. Natuurlijk worden soms nieuwe passen of variaties aangeleerd.

Het stijldansen wordt gehouden op de donderdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur in het dorpscentrum de Wieken aan de Molenstraat 15 in Vaassen.

Voor informatie kan men terecht bij: Koppelswoe, telefonisch bereikbaar op nummer 0578-676767. Contactpersoon is Karien van den Berg. Of via de e-mail k.vandenberg@koppelswoe.nl.

Doelgroep: Volwassenen
Dorp: Vaassen
Dienst: Algemeen

Karien van den Berg

Welzijnscoach
Telefoon
06-36 13 21 40
E-mail
k.vandenberg@koppelswoe.nl
Bereikbaar op Maandag, Dinsdag, Donderdag

© 2023 Media Magneet