De Huiskamer in Bloemfontein

De Huiskamer in Bloemfontein

Datum/Tijd : 15/10/2019 - 09:00 - 16:00

Koppel-Swoe heeft samen met vluchtelingenwerk Epe/Vaassen een huiskamerproject opgezet in het wijksteunpunt Bloemfontein aan De Wetstraat 12 in Vaassen. Beide organisaties hebben gemerkt dat er in de wijk behoefte is aan een plek waar mensen terecht kunnen voor een praatje, contact, een vraag over brieven of formulieren, een kopie of iets opzoeken op de computer.

Veel wijkbewoners weten de weg naar Bloemfontein wel te vinden voor de reguliere activiteiten, maar niet iedereen wil aan deze activiteiten meedoen. Er is behoefte aan een plek in de wijk waar men naar toe kan als je even iemand om advies wilt vragen, als je even de deur uit wilt om andere mensen te zien of te spreken.

De huiskamer is in eerste instantie open op dinsdag en woensdag van 9:00 tot 16:00 uur. Er is een professional van Vluchtelingenwerk Epe/Vaassen of Koppel-Swoe aanwezig die ondersteund wordt door vrijwilligers van beide organisaties. Mocht blijken dat er voldoende behoefte is aan de huiskamer dan zal het aantal dagen dat zij open is worden uitgebreid.

Karien van den Berg

Welzijnscoach
Telefoon
06-36 13 21 40
E-mail
k.vandenberg@koppelswoe.nl
Bereikbaar op Maandag, Dinsdag, Donderdag

© 2023 Media Magneet