De huiskamer/inloopspreekuur in Bloemfontein

De huiskamer/inloopspreekuur in Bloemfontein

Datum/Tijd : 26/11/2021 - 10:00 - 11:30

De huiskamer in steunpunt Bloemfontein is bedoeld als een plek in de wijk waar je naar toe kunt als je een vraag hebt of als je een praatje wilt maken onder het genot van een kopje koffie/thee. Iedere vrijdagochtend is iedereen van harte welkom. In een hoek van de ontmoetingsruimte is een zitgedeelte ingericht waar je een spelletje kan spelen, wat kan drinken of lezen.

I.v.m. corona-maatregelen is er geen vrije inloop mogelijk en kunnen er maximaal 10 personen deelnemen. Aanmelden bij Karien van den Berg telefoon : 06-36 13 21 40 of per mail: k.vandenberg@koppelswoe.nl

Tevens functioneert de huiskamer als een inloopmoment waar men met vragen over uiteenlopende onderwerpen terecht kan. Denk aan juridische vragen, vragen over woningbouw, melden van een niet pluis gevoel, zorgen rondom wonen of behoefte aan een luisterend oor.

De huiskamer is open op vrijdagochtend van 10.00 tot 11.30 uur. Er is een sociaal werker van Vluchtelingenwerk en/of Koppel-Swoe aanwezig, die ondersteund wordt door vrijwilligers van beide organisaties.

De Huiskamer  is één van de activiteiten georganiseerd door (vrijwilligers van) Koppel-Swoe. Je kunt hier de hele agenda met activiteiten in Bloemfontein bekijken. Voor de agenda met alle activiteiten van Koppel-Swoe kijk je hier.

Voor meer informatie kun je terecht bij: Karien van den Berg van Koppel-Swoe via 0578-67 67 67.

Doelgroep: Volwassenen, Ouderen
Dorp: Vaassen
Dienst: Dorps- en wijksteunpunten, Wijksteunpunt Bloemfontein

Karien van den Berg

Sociaal Werker
Telefoon
06-36 13 21 40
E-mail
k.vandenberg@koppelswoe.nl
Bereikbaar op Maandag, Dinsdag, Donderdag

© 2021 Media Magneet