Gespreksgroep in Kulturhus EGW in Epe

Gespreksgroep in Kulturhus EGW in Epe

Locatie : Kulturhus EGW
Datum/Tijd : 12/02/2021 - 10:00 - 12:00

Vind je het leuk om met anderen te praten over verschillende uiteenlopende onderwerpen? Dan ben je op vrijdagochtend (in de even weken) van 10.00-12.00 uur van harte welkom bij de Gespreksgroep in het Kulturhus in Epe.

De groep komt vanaf 18 september bijeen om te praten over allerlei zaken die hen bezighoudt. Vrolijke, spannende, maatschappelijke, maar ook emotionele gebeurtenissen worden aangekaart. In onderling overleg worden de onderwerpen ingebracht. Een enkele keer wordt een gast uitgenodigd om te spreken. De onderwerpen worden benaderd vanuit de persoonlijke ervaring, zoals: hoe beleef ik het Humanisme, emigratie naar Canada, vrijwilligerswerk bij een maatschappelijke organisatie etc. Er wordt gepraat vanuit een basis van vertrouwen en respect voor ieders beleving en ervaringen.

Geïnteresseerden kunnen altijd een keertje vrijblijvend komen om de sfeer te proeven. Deelname is gratis. Je betaalt alleen voor je eigen consumpties. Vooraf aanmelden is, vanwege de RIVM maatregelen, noodzakelijk.

Voor meer informatie kun je terecht bij: Karien van den Berg van Koppel-Swoe via 0578-67 67 67.

Doelgroep: Volwassenen, Ouderen
Dorp: Epe
Dienst: Dorps- en wijksteunpunten

Karien van den Berg

Sociaal Werker
Telefoon
06-36 13 21 40
E-mail
k.vandenberg@koppelswoe.nl
Bereikbaar op Maandag, Dinsdag, Woensdag

© 2021 Media Magneet