Gesprekskring in Bloemfontein

Gesprekskring in Bloemfontein

Datum/Tijd : 09/02/2022 - 10:00 - 12:00

Vind je het leuk om met anderen te praten over verschillende uiteenlopende onderwerpen? Dan word je van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de gespreksgroep in wijksteunpunt Bloemfontein.

Op de woensdagochtend (eens per 14 dagen) komt een aantal mensen bijeen om te praten over allerlei zaken die hen bezighoudt. Vrolijke, spannende, maatschappelijke, maar ook emotionele gebeurtenissen worden aangekaart. In onderling overleg worden de onderwerpen ingebracht. Een enkele keer wordt een gast uitgenodigd om te spreken. Deze onderwerpen worden benaderd vanuit de persoonlijke ervaring, zoals ‘hoe beleef ik het Humanisme’, emigratie naar Canada met een jong gezin, vrijwilligerswerk bij een maatschappelijke organisatie etc. Er wordt gepraat vanuit een basis van vertrouwen en respect voor ieders beleving en ervaringen. Deze activiteit wordt begeleid door Sylvia Koenders. Mannen worden, gezien de samenstelling van de groep, van harte uitgenodigd om deel te nemen. Geïnteresseerden kunnen altijd een keertje vrijblijvend komen om de sfeer te proeven.

De gespreksgroep komt bijeen, in de oneven weken op woensdagmorgen van 10:00 tot 12:00 uur, in het Wijksteunpunt Bloemfontein aan De Wetstraat 12 in Vaassen.

0oor informatie en/of aanmelding kunt u terecht bij:
Sylvia Koenders; telefoon 06-51 51 44 17 of Wijksteunpunt Bloemfontein

Telefonisch bereikbaar via Koppel-Swoe op nummer 0578-676767 of
op dinsdag tot en met vrijdag op 0578-617118.

Doelgroep: Volwassenen, Ouderen
Dorp: Vaassen
Dienst: Dorps- en wijksteunpunten, Wijksteunpunt Bloemfontein

© 2022 Media Magneet