Gesprekskring voor vrouwen Epe

Gesprekskring voor vrouwen Epe

Locatie : Kulturhus EGW
Datum/Tijd : 13/09/2019 - 10:00 - 12:00

Gesprekskring voor vrouwen Epe

Koppelswoe organiseert in de periode september tot en met mei tal van activiteiten op het gebied van ontmoeting en ontspanning, educatie en preventie en meer bewegen voor ouderen. In het kader van educatie en preventie organiseert zij de activiteit Gesprekskring voor vrouwen.

Op vrijdagochtend, eens per 14 dagen, komen vrouwen bijeen om te praten over allerlei zaken die hen bezig houdt. Vrolijke, spannende, maatschappelijke, maar ook emotionele gebeurtenissen worden aangekaart. In onderling overleg worden de onderwerpen ingebracht. Een enkele keer wordt een gast uitgenodigd om te spreken. Deze onderwerpen worden benaderd vanuit de persoonlijke ervaring. Er wordt gepraat vanuit een basis van vertrouwen en respect voor ieders beleving en ervaringen. Deze activiteit wordt begeleid door Hanny Baarspul. Geïnteresseerden kunnen altijd een keertje vrijblijvend komen om de sfeer te proeven.

De gespreksgroep komt in de oneven weken op vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur bij elkaar in het Kulturhus aan de Stationsstraat 25 in Epe. De eerste bijeenkomst van dit seizoen is op vrijdag 13 september 2019.

 Voor informatie kan men terecht bij: Koppelswoe, telefonisch bereikbaar op nummer 0578-676767. Contactpersoon is Karien van den Berg. Of via de e-mail k.vandenberg@koppelswoe.nl.

Doelgroep: Volwassenen
Dorp: Epe
Dienst: Algemeen

Karien van den Berg

Sociaal Werker
Telefoon
06-36 13 21 40
E-mail
k.vandenberg@koppelswoe.nl
Bereikbaar op Dinsdag, Donderdag, Vrijdag

© 2020 Media Magneet