Workshop Goed voorbereid op noodsituaties

Workshop Goed voorbereid op noodsituaties

Vrijwilligersacademie

Locatie : Rode Kruis
Datum/Tijd : 30/01/2020 - 19:30 - 21:30

Goed voorbereid op noodsituaties. Voorkomen is beter dan genezen. Neem maatregelen om het ontstaan van noodsituaties te voorkomen want dat kan immers iedereen overkomen. Een ongelukkige val in huis, extreme hitte of langdurige stroomuitval. Door vooraf na te denken over waar de risico’s liggen, kunt je meestal eenvoudig stappen zetten om deze risico’s te verkleinen. Deze voorbereiding kan in en rond het huis plaats vinden en kan gelden voor de situatie nu, maar ook voor later. Als vrijwilliger heb je vaak zicht hoe het bij anderen is gesteld en helpt deze workshop je dingen te herkennen.

Datum/tijd:  donderdag 30 januari van 19:30 tot 21:30

Locatie:         Rode Kruis, Lohuizerweg 18, Epe

Over de VrijwilligersAcademie Noord-Oost Veluwe

Wanneer je als vrijwilliger actief bent, is het fijn als je de kans krijgt om jezelf en je talenten verder te ontwikkelen. Daarom organiseren we vanuit EpeDoet! trainingen, informatieavonden en cursussen speciaal voor vrijwilligers in de gemeente Epe. Dit wordt aangeboden vanuit de Vrijwilligersacademie Noord-Oost Veluwe, een samenwerking tussen EpeDoet! en de vrijwilligersplatforms uit Heerde en Hattem.

Het aanbod van de Vrijwilligersacademie is voor iedereen die als vrijwilligers actief is, dus voor vrijwilligers van verschillende organisaties en met verschillende taken. Er is veel kennis en via de vrijwilligersacademie willen we kennis over brengen en met elkaar delen. Heb jij wensen of ideeën ten aanzien van ons trainingsaanbod, laat het ons dan weten!

 

Doelgroep: Volwassenen, Ouderen
Dorp: Emst, Epe, Oene, Vaassen
Dienst: Formulierenteam, EpeDoet

Suzanne Tuinman

Vrijwilligerscoördinator Koppel-Swoe, Coördinator EpeDoet!, Sociaal Werker
Telefoon
06-36 23 96 18
E-mail
s.tuinman@koppelswoe.nl
Bereikbaar op Maandag, Dinsdag, Woensdag

© 2023 Media Magneet