Groet & Ontmoet in Bloemfontein

Groet & Ontmoet in Bloemfontein

Datum/Tijd : 18/11/2021 - 19:30 - 21:00

Zou jij graag meer sociale contacten willen hebben? Wil je graag nieuwe mensen ontmoeten? Ben je toe aan nieuwe vrienden met wie je leuke dingen kunt doen? Kom dan op donderdagavond (in de even weken) van 19.30-21.00 uur  naar Groet & Ontmoet in buurtpunt Bloemfontein.

Groet & Ontmoet is een ontmoetingsavond voor mensen met én zonder een beperking om anderen te ontmoeten en een netwerk op te bouwen. Iedereen, ongeacht leeftijd, is van harte welkom om hier aan deel te nemen. Deelname is gratis. Je betaalt alleen voor je eigen consumpties. Vooraf hoef je je niet aan te melden. Op deze pagina vind je meer informatie over Groet & Ontmoet  en een flyer met het actuele programma.

Groet & Ontmoet is één van de activiteiten georganiseerd door (vrijwilligers van) Koppel-Swoe. Je kunt hier de hele agenda met activiteiten in Bloemfontein bekijken. Voor de agenda met alle activiteiten van Koppel-Swoe kijk je hier. Voor meer informatie kun je terecht bij: Fabienne Zoetbrood en Karien van den Berg van Koppel-Swoe via 0578-67 67 67.

 

Groet & Ontmoet is een samenwerking tussen:

Doelgroep: Volwassenen, Ouderen
Dorp: Vaassen
Dienst: Groet & ontmoet, Wijksteunpunt Bloemfontein

Karien van den Berg

Sociaal Werker
Telefoon
06-36 13 21 40
E-mail
k.vandenberg@koppelswoe.nl
Bereikbaar op Maandag, Dinsdag, Donderdag

Fabienne Zoetbrood

Sociaal werker specialiteit jongeren
Telefoon
06-51 94 22 09
E-mail
f.zoetbrood@koppelswoe.nl
Bereikbaar op Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag

© 2021 Media Magneet