Groet en Ontmoet in steunpunt Bloemfontein

Groet en Ontmoet in steunpunt Bloemfontein

Datum/Tijd : 23/07/2020 - 19:30 - 21:00

Zou jij graag meer sociale contacten willen hebben? Wil je graag nieuwe mensen ontmoeten? Ben je toe aan nieuwe vrienden met wie je leuke dingen kunt doen? Kom dan op donderdagavond van 19.30-21.00 uur  naar Groet & Ontmoet in steunpunt Bloemfontein. In de zomervakantie organiseren we Groet & Ontmoet wekelijks.

Groet & Ontmoet is een ontmoetingsavond voor mensen met én zonder een beperking om anderen te ontmoeten en een netwerk op te bouwen. Iedereen, ongeacht leeftijd, is van harte welkom om hier aan deel te nemen.Deelname is gratis. Je betaalt alleen voor je eigen consumpties. I.v.m. corona-maatregelen is er geen vrije inloop mogelijk en kunnen er maximaal 10 personen deelnemen. Aanmelden bij Karien van den Berg telefoon : 06-36 13 21 40 of per mail: k.vandenberg@koppelswoe.nl Op deze pagina vind je meer informatie over Groet & Ontmoet.

Groet & Ontmoet is één van de activiteiten georganiseerd door (vrijwilligers van) Koppel-Swoe. Je kunt hier de hele agenda met activiteiten in Bloemfontein bekijken. Voor de agenda met alle activiteiten van Koppel-Swoe kijk je hier.

Voor meer informatie kun je terecht bij: Fabienne Zoetbrood en Karien van den Berg van Koppel-Swoe via 0578-67 67 67.

Groet & Ontmoet is een samenwerking tussen: 

Doelgroep: Jongeren, Volwassenen
Dorp: Vaassen
Dienst: Huis van de Buurt Bloemfontein - Vaassen, Groet & ontmoet

Karien van den Berg

Welzijnscoach
Telefoon
06-36 13 21 40
E-mail
k.vandenberg@koppelswoe.nl
Bereikbaar op Maandag, Dinsdag, Donderdag

© 2023 Media Magneet