Hersengym in Bloemfontein

Hersengym in Bloemfontein

Datum/Tijd : 17/10/2023 - 10:00 - 11:30

Wil jij ook je hersens in goede conditie houden? Tijdens hersengym op dinsdagochtend van 10.00-12.30 uur kun je in Huis van de Buurt Bloemfontein werken aan geheugen, planning en logisch redeneren. Wist je dat na je 25e levensjaar je hersenen al gaan verouderen? Dat wordt vaak pas duidelijk op latere leeftijd. Gelukkig kun je van alles doen om je hersenen in goede conditie te houden. Zoals spelletjes, oefeningen, nieuwe dingen leren en oude dingen ophalen etc.

Het doel van hersengym is om op een ontspannen manier het brein aan het werk te zette. Dat wordt gedaan met puzzels, raadsels, geheugenoefeningen en allerlei andere manieren om het denkvermogen te stimuleren. Eenmaal in de 3 weken worden er spelletjes gedaan, zoals Rummikub of Scrabble.

Deelname kost 2 euro per keer. Daarvoor krijg je ook een kopje koffie of thee. Deelname is (per keer) geheel vrijblijvend.

Bingo is één van de activiteiten georganiseerd door (vrijwilligers van) Koppel-Swoe. Je kunt hier de hele agenda met activiteiten in Bloemfontein bekijken. Voor de agenda met alle activiteiten van Koppel-Swoe kijk je hier.

Voor meer informatie kun je terecht bij: Alette Wagenaar van Koppel-Swoe via 06-28 78 70 32 of a.wagenaar@koppelswoe.nl.

Doelgroep: Ouderen, Volwassenen
Dorp: Vaassen
Dienst: Huis van de Buurt, Huis van de Buurt Bloemfontein - Vaassen

Alette Wagenaar

Sociaal Werker
Telefoon
06 28787032
E-mail
a.wagenaar@koppelswoe.nl
Bereikbaar op Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag

© 2024 Media Magneet