Inloopuur in de Hezebrink

Inloopuur in de Hezebrink

Datum/Tijd : 10/06/2021 - 13:00 - 14:00

Woon jij in Emst? Heb jij een vraag en weet je niet waar je terecht kunt? Iedere donderdagmiddag van 13.00-14.00 uur is er een inloopuur in steunpunt de Hezebrink.

In 2019 zijn er gesprekken geweest met verschillende inwoners over het wonen en leven in Emst. Er was één duidelijke gemene deler: door het wegvallen van allerlei voorzieningen is er behoefte aan een centraal (informatie)punt waar je met vragen over uiteenlopende onderwerpen terecht kan. Denk aan juridische vragen, vragen of zorgen over wonen, melden van een niet pluis gevoel of behoefte aan een luisterend oor. Het inloopuur is een samenwerking tussen Koppel-Swoe, MEE Veluwe en Vérian. Ook gaan we eens in de maand het inloopuur uitbreiden met een professional vanuit een andere organisatie.

Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM. We verzoeken je bij loopbewegingen in de Hezebrink een mondkapje te dragen. Op het moment dat je zit, mag het mondkapje af. 

Het inloopuur is één van de activiteiten georganiseerd door (vrijwilligers van) Koppel-Swoe. Je kunt hier de hele agenda met activiteiten in de Hezebrink bekijken. Voor de agenda met alle activiteiten van Koppel-Swoe kijk je hier.

Voor meer informatie kun je terecht bij de volgende medewerkers van Koppel-Swoe: Lianne Houtman via 0578-67 67 67 of l.houtman@koppelswoe.nl  of  Hakan Soykan via 0578-67 67 67 of h.soykan@koppelswoe.nl.

Doelgroep: Volwassenen, Ouderen
Dorp: Emst
Dienst: Dorps- en wijksteunpunten, Dorpssteunpunt Hezebrink

Hakan Soykan

Sociaal Werker
Telefoon
0578-676767
E-mail
h.soykan@koppelswoe.nl
Bereikbaar op Maandag, Woensdag, Vrijdag

Lianne Houtman

Sociaal werker specialiteit jongeren, Gebiedsregisseur Emst
Telefoon
06-45 41 26 94
E-mail
l.houtman@koppelswoe.nl
Bereikbaar op Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag

© 2021 Media Magneet