Interactieve lezing over levensvragen

Interactieve lezing over levensvragen

I.s.m. Centrum voor Levensvragen Oost-Veluwe

Locatie : Kulturhus EGW
Datum/Tijd : 01/07/2022 - 19:00 - 21:00

Op vrijdagavond 1 juli nodigt het Steunpunt Mantelzorg mantelzorgers uit voor een interactieve lezing over levensvragen. De lezing wordt verzorgd door een geestelijk verzorger van het Centrum voor Levensvragen Oost-Veluwe. Je bent welkom vanaf 19:00 uur in het Kulturhus EGW in Epe, om 19:15 uur beginnen we met het programma.

  Iedereen heeft levensvragen. Levensvragen zijn kleine of grote vragen die gaan over ons leven en onze plaats in de wereld. Deze vragen kunnen opspelen bij een ingrijpende verandering in het leven, zoals een ongeneeslijke ziekte of een naaste die overlijdt. Levensvragen kunnen ook spelen bij het verlies van werk, het einde van een relatie, eenzaamheid of bij het ouder worden. Tijdens de interactieve lezing staan we stil bij wat levensvragen zijn, en gaan we met elkaar in gesprek. Er is voldoende ruimte voor vragen.
Wat maakt het leven de moeite waard? Hoe ga je om met ziekte of naderende dood? Wat maakt het leven belangrijk? Onder begeleiding van een geestelijk verzorger gaan we het gesprek met elkaar aan. Geestelijke verzorging is er voor iedereen die behoefte heeft aan ondersteuning bij zingeving en vragen over het leven. Het maakt niet uit welke levens- of geloofsovertuiging je hebt.

Het praten over levensvragen kan helpen om meer eigen regie, veerkracht, perspectief en acceptatie te bieden.

Aanmelden
Aanmelden voor de lezing over levensvragen kan door te mailen naar steunpuntmantelzorg@koppelswoe.nl of bel naar 0578-67 67 67.

Doelgroep: Volwassenen, Ouderen
Dorp: Epe
Dienst: Steunpunt Mantelzorg

Marlina Blokland

Sociaal Werker
Telefoon
06 28787049
E-mail
m.blokland@koppelswoe.nl
Bereikbaar op Maandag, Dinsdag, Vrijdag

© 2022 Media Magneet