Juridisch Advies in Kulturhus EGW

Juridisch Advies in Kulturhus EGW

Datum/Tijd : 13/11/2023 - 19:30 - 20:30

Juridisch Advies helpt inwoners van de gemeente Epe met het beantwoorden van allerlei vragen op juridisch en sociaal rechtelijk gebied. De hulp is gratis.

Minder draagkrachtige inwoners uit de gemeente Epe kunnen er met allerlei vragen terecht bij onze juridische vrijwilligers. Bijvoorbeeld hulp bij het beantwoorden van lastige vragen over familierecht, huurrecht, schulden, arbeidsrecht, sociaal zekerheidsrecht, bestuursrecht, strafrecht, fiscaal recht, arbeids- en burengeschillen. Of het nu gaat om een geschil met een werkgever of een probleem met de huurbaas, samen wordt gezocht naar een oplossing. Ook helpen de spreekuren bij het nakijken van contracten. Meer informatie over het Juridisch Advies vind je op deze pagina.

Meer informatie en andere data

Meer informatie en een overzicht van  de andere inloopuren van het Juridisch Advies vind je op deze pagina. Of neem contact op met Ria Steentjes van Koppel-Swoe via 0578-67 67 67.

Juridisch Advies is één van de activiteiten georganiseerd door (vrijwilligers van) Koppel-Swoe.  Voor de agenda met alle activiteiten van Koppel-Swoe kijk je hier.

 

Doelgroep: Volwassenen, Ouderen
Dorp: Epe
Dienst: Juridisch Advies

Ria Steentjes

Coördinator Formulierenteam en Juridisch Advies
Telefoon
0578-676767
E-mail
r.steentjes@koppelswoe.nl
Bereikbaar op Maandag, Dinsdag, Donderdag

© 2023 Media Magneet