Juridisch Advies/Formulierenteam in Kulturhus EGW

Juridisch Advies/Formulierenteam in Kulturhus EGW

Datum/Tijd : 18/10/2023 - 10:00 - 11:00

Juridisch Advies helpt inwoners van de gemeente Epe met het beantwoorden van allerlei vragen op juridisch en sociaal rechtelijk gebied. De hulp is gratis.

Minder draagkrachtige inwoners uit de gemeente Epe kunnen er met allerlei vragen terecht bij onze juridische vrijwilligers. Bijvoorbeeld hulp bij het beantwoorden van lastige vragen over familierecht, huurrecht, schulden, arbeidsrecht, sociaal zekerheidsrecht, bestuursrecht, strafrecht, fiscaal recht, arbeids- en burengeschillen. Of het nu gaat om een geschil met een werkgever of een probleem met de huurbaas, samen wordt gezocht naar een oplossing. Ook helpen de spreekuren bij het nakijken van contracten. Meer informatie over het Juridisch Advies vind je op deze pagina.

Meer informatie en andere data

Meer informatie en een overzicht van  de andere inloopuren van het Juridisch Advies vind je op deze pagina. Of neem contact op met Ria Steentjes van Koppel-Swoe via 0578-67 67 67.

Juridisch Advies is één van de activiteiten georganiseerd door (vrijwilligers van) Koppel-Swoe. Je kunt hier de hele agenda met alle activiteiten in huis van de Buurt EGW bekijken. Voor de agenda met alle activiteiten van Koppel-Swoe kijk je hier. Voor meer informatie over Huis van de Buurt EGW kun je terecht bij: Niki Binnendijk van Koppel-Swoe via 0578-67 67 67 of n.binnendijk@koppelswoe.nl

 

Doelgroep: Volwassenen, Ouderen
Dorp: Epe
Dienst: Formulierenteam, Juridisch Advies, Huis van de Buurt, Huis van de Buurt EGW - Epe

Ria Steentjes

Coördinator Formulierenteam en Juridisch Advies
Telefoon
0578-676767
E-mail
r.steentjes@koppelswoe.nl
Bereikbaar op Maandag, Dinsdag, Donderdag

Mandy Drost

Medewerker Formulierenteam
Telefoon
06-18585687
E-mail
m.drost@koppelswoe.nl
Bereikbaar op Maandag, Donderdag, Vrijdag

© 2023 Media Magneet