Kinder(kleding)ochtend in steunpunt Bloemfontein (besloten bijeenkomst)

Kinder(kleding)ochtend in steunpunt Bloemfontein (besloten bijeenkomst)

Tweedehands spullen kunnen een flinke milieuwinst opleveren.

Locatie : Bloemfontein
Datum/Tijd : 17/06/2020 - 10:00 - 11:30

Dit is een besloten bijeenkomst

Op woensdag 17 juni wordt er in steunpunt Bloemfontein een kinder(kleding)ochtend georganiseerd door vrijwilligers en professionals van Koppel-Swoe. Tijdens deze ochtend, die van 10.00 tot 11.30 uur duurt, kunnen ouders en hun kinderen gratis herbruikbare kleding en speelgoed uitzoeken en/of ruilen.

Tijdens de kinder(kleding)ochtend zijn de deelnemers welkom om tweedehands baby- en kinderkleding, schoenen en speelgoed uit te zoeken en bij voorkeur te ruilen. Dit geldt voor ouders waarvoor het financieel niet haalbaar is om kleding aan te schaffen en voor gezinnen die duurzame keuzes maken. Tweedehands spullen kunnen een flinke milieuwinst opleveren. Spullen hergebruiken verlengt namelijk de levensduur. Als je iets tweedehands aanschaft hoeft niets nieuws gemaakt te worden. Zo bespaar je grondstoffen, energie en afval die nodig zijn om nieuwe spullen te maken.

Om beide redenen wil Koppel-Swoe vier keer per jaar een kinder(kleding)ochtend organiseren in steunpunt Bloemfontein, Wetstraat 12 in Vaassen. Tijdens deze ochtend zijn er allerlei leuke activiteiten die worden aangeboden aan kinderen in- en rondom het steunpunt. Denk aan sport en spel, knutselen en het maken van gezonde lekkernijen.

Ook zijn de medewerkers van Koppel-Swoe hard op zoek naar kinderkleding en speelgoed. Mocht je nog wat hebben liggen, dan kan het worden gebracht naar Bloemfontein of het wordt bij je opgehaald.

 

Voor informatie kan men terecht bij: Fabienne Zoetbrood (06-51942209) of Karien van den Berg (06-36132140) Of via de e-mail k.vandenberg@koppelswoe.n17

 

Doelgroep: Kinderen, Volwassenen
Dorp: Vaassen
Dienst: Dorps- en wijksteunpunten, Wijksteunpunt Bloemfontein

Karien van den Berg

Sociaal Werker
Telefoon
06-36 13 21 40
E-mail
k.vandenberg@koppelswoe.nl
Bereikbaar op Maandag, Dinsdag, Donderdag

© 2022 Media Magneet