Kerststukjes maken tijdens de Buurtkoffie in steunpunt de Hezebrink

Kerststukjes maken tijdens de Buurtkoffie in steunpunt de Hezebrink

Locatie : De Hezebrink
Datum/Tijd : 13/12/2019 - 14:30 - 16:00

Kerststukjes maken tijdens de buurtkoffie

Op vrijdagmiddag 13 december wordt er tijdens de buurtkoffie in steunpunt de Hezebrink een workshop bloemschikken gegeven door Theo Broekhuis. De deelnemers zullen een prachtig kerststuk gaan maken, het gemaakte kerststuk mag na afloop uiteraard mee naar huis worden genomen.

De buurtkoffie (voorheen heette deze activiteit koffie-inloop) is één van de activiteiten die worden georganiseerd door vrijwilligers van Koppel-Swoe in steunpunt de Hezebrink. Het programma varieert onder andere met een gastspreker of een (creatieve) activiteit. Iedereen is van harte welkom om naar de buurtkoffie te komen, deze vindt plaats in de even weken op vrijdagmiddag van 14.30 tot 16.00 uur.

Tijdens de eerstvolgende buurtkoffie, die plaats vindt op 13 december, wordt er een workshop kerstukjes maken gegeven. Deelname kost 10 euro, dit bedrag is inclusief koffie/thee. Het is handig om tijdens deze middag een mesje of tangetje mee te nemen.

Om te zorgen dat er voldoende materiaal aanwezig is dient men zich voor 6 december op te geven bij Karien van den Berg, sociaal werker van Koppel-Swoe. Dit kan telefonisch op nummer: 06-36132140 of via de e-mail: k.vandenberg@koppelswoe.nl

 

Kijk ook op www.koppelswoe.nl voor meer activiteiten die plaatsvinden in steunpunt de Hezebrink.

 

Voor informatie kan men terecht bij: Koppelswoe, telefonisch bereikbaar op nummer 0578-676767. Contactpersoon is Karien van den Berg. Of via de e-mail k.vandenberg@koppelswoe.nl.

 

Doelgroep: Ouderen
Dorp: Emst
Dienst: Huis van de Buurt De Hezebrink - Emst, Buurtkoffie

Karien van den Berg

Welzijnscoach
Telefoon
06-36 13 21 40
E-mail
k.vandenberg@koppelswoe.nl
Bereikbaar op Maandag, Dinsdag, Donderdag

© 2023 Media Magneet