Iedere dinsdag- en vrijdagochtend is er in wijksteunpunt Burgerenk een koffie-inloop van 10.00 uur tot 11.30 uur. Toegang is gratis. Je betaalt alleen voor gebruikte consumpties. De koffie-inloop is bedoeld voor iedereen uit de wijk, ongeacht leeftijd. Vind je het gezellig om een praatje te komen maken met buurtbewoners of wil je gezellig een spelletje met elkaar spelen: je bent van harte welkom. Je hoeft je van tevoren niet aan te melden. Mocht je ’s morgens besluiten gezellig op de koffie te komen,  dan ben je van harte welkom.

Tijdens de koffie-inloop op dinsdagochtend is er van 10.00 uur tot 11.30 uur ook de mogelijkheid om te handwerken in de huiskamer. Je kunt je eigen handwerkje en materialen meenemen naar de koffie-inloop. Bijvoorbeeld, breien haken of kaarten maken. Er zijn een aantal bezoekers die elkaar hier ontmoeten en onder het genot van een kopje koffie samen handwerken.

Om een extra informatieve, gezellige invulling te geven op de koffie-inloop op elke laatste vrijdagochtend van de maand, probeert Wijksteunpunt Burgerenk een gast(spreker) uit te nodigen.

Voor informatie kun je terecht bij: Wijksteunpunt Burgerenk. Telefonisch bereikbaar via Koppel-Swoe 0578-67 67 67