Najaarsmarkt handwerkgroep Koppel-Swoe

Najaarsmarkt handwerkgroep Koppel-Swoe

Locatie : V.G. Kerkje
Datum/Tijd : 09/11/2019 - 09:30 - 16:00

Op zaterdag 9 november vindt er een najaarsmarkt plaats van de handwerkgroep van Koppel-Swoe in het kerkje aan de Deventerstraatweg 36 in Vaassen van 9.30 tot 16.00 uur. Iedereen is van harte welkom om een kijkje te komen nemen. De opbrengst van de verkoop gaat naar stichting Samen voor Ouderen (vroegere vriendenstichting van de SWOE/E)

In het kader van ontmoeting en ontspanning heeft Koppel-Swoe een handwerkgroep. Deze handwerkgroep komt eens per twee weken op de maandagmiddag bij elkaar en maakt verschillende artikelen. Er wordt gebreid, geborduurd, gehaakt en noem maar op. Regelmatig worden artikelen tijdens een verkoop aangeboden, zo ook op 9 november.

De handwerkgroep heeft niet alleen tot doel om prachtige artikelen te maken, ook contact en ontmoeting is minstens zo belangrijk. Tijdens het handwerken is er tijd voor een praatje en een kopje koffie of thee. Praten en breien gaat prima samen. Iedereen die het leuk lijkt om deel te nemen aan deze handwerkgroep is van harte welkom. Deelname is gratis, men betaalt alleen voor zijn consumptie.

 

Voor informatie kan men terecht bij: Koppel-Swoe, telefonisch bereikbaar op nummer 0578-676767. Contactpersoon is Karien van den Berg. Of via de e-mail k.vandenberg@koppelswoe.nl.

 

Doelgroep: Jongeren, Volwassenen, Ouderen
Dorp: Vaassen
Dienst: Dorps- en wijksteunpunten

Karien van den Berg

Sociaal Werker
Telefoon
06-36 13 21 40
E-mail
k.vandenberg@koppelswoe.nl
Bereikbaar op Maandag, Dinsdag, Donderdag

© 2022 Media Magneet