Netbal in De Hezebrink

Netbal in De Hezebrink

Datum/Tijd : 19/11/2019 - 14:00 - 15:45

Zou je iets meer willen bewegen? Houd je van spelen in een teamsport? Kom dan eens op kennismaken met netbal op dinsdagmiddag van 14:00 tot 15:45 uur in steunpunt De Hezebrink .

Netbal is een eenvoudige vorm van volleybal. In plaats van de bal over het net te slaan, wordt de bal geworpen en gevangen. Er hoeft niet te worden gesprongen. Een ploeg bestaat uit aantal spelers met wisselspelers. Hierdoor komt iedereen aan bod, ook als je geen hele wedstrijd vol kunt houden. Het spel is eenvoudig aan te leren. Enthousiasme is belangrijker dan een sportachtergrond. Belangstellenden (mannen en vrouwen) worden van harte uitgenodigd om vrijblijvend een keer bij deze groep te kijken. Indien je gymschoenen meeneemt, mag je ook gelijk een keer meespelen. Eerst bellen mag natuurlijk ook!

Deelname is gratis. Je betaalt alleen voor je eigen consumptie.

Netbal is één van de activiteiten georganiseerd door (vrijwilligers van) Koppel-Swoe. Je kunt hier de hele agenda met activiteiten in De Hezebrink bekijken. Voor de agenda met alle activiteiten van Koppel-Swoe kijk je hier.

Voor meer informatie kun je terecht bij Karien van den Berg van Koppel-Swoe (0578-67 67 67)

Doelgroep: Ouderen, Volwassenen
Dorp: Emst
Dienst: Dorps- en wijksteunpunten, Dorpssteunpunt Hezebrink

Karien van den Berg

Sociaal Werker
Telefoon
06-36 13 21 40
E-mail
k.vandenberg@koppelswoe.nl
Bereikbaar op Dinsdag, Donderdag, Vrijdag

© 2020 Media Magneet