Paintball (12-17 jaar) in Epe

Paintball (12-17 jaar) in Epe

Locatie : AV Cialfo
Datum/Tijd : 03/03/2022 - 10:00 - 17:00

Heel Epe Beweegt en het Jongerenwerk van Koppel-Swoe organiseren deze activiteit samen. Op jacht naar de vlag van tegenstander, zorgen dat jezelf niet geraakt wordt door de tegenpartij en de tegenstander uitschakelen door deze te raken met de paintballkogels. Wie verovert de vlag?! Activiteit wordt gedaan in een afgeschermd stuk bos bij AV Cialfo. Inschrijven is verplicht via het formulier hieronder.

We bieden 7x een tijdslot van 45 minuten aan. Je mag je voorkeur aangeven. We kunnen niet 100% garanderen dat je dat tijdslot kunt spelen. Dat is pas definitief, nadat je van ons een mail hebt gehad. Elk team bestaat uit maximaal 5 personen. Je kunt je dus als groep aanmelden tot maximaal van 5 personen (incl. jijzelf). Je mag je ook met minder aanmelden of alleen. Wij plaatsen je dan in een team met max. 5 personen.

Zorg dat je op 3 maart een (door je ouders/verzorgers) ondertekend deelnemersformulier (zie hier het PDF document) meeneemt of die vooraf mailt naar s.abourayan@koppelswoe.nl. Zonder formulier mag je NIET meedoen.

Na het verzenden van het inschrijfformulier ontvang je een automatische bevestiging van de ontvangst van je aanmelding. Let op: dit is niet de definitieve mail.

Doelgroep: Jongeren
Dorp: Epe
Dienst: Algemeen, Jongerenwerk

Shèdy Abourayan

Sociaal werker specialiteit jongeren
Telefoon
06-36 30 29 92
E-mail
s.abourayan@koppelswoe.nl
Bereikbaar op Maandag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag

Jeroen de Lange

Buurtsportcoach
Telefoon
0578- 67 67 67
E-mail
j.delange@koppelswoe.nl
Bereikbaar op Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag

© 2023 Media Magneet