Repair Café in Kulturhus Oene

Repair Café in Kulturhus Oene

Datum/Tijd : 12/10/2019 - 09:30 - 12:30

Medewerkers van het Repair Café staan zaterdag 12 oktober  van 9:30 tot 12:00 uur weer klaar om reparaties aan elektrische en elektronische apparatuur, tuingereedschap, speelgoed of andere defecte gebruiksvoorwerpen uit te voeren; ook de dames zijn aanwezig om uw kleding te herstellen.

Onder het genot van een kopje koffie/thee, kunt u  zien hoe de werkzaamheden uitgevoerd worden.

Een medewerker van het hoveniersbedrijf Van Triest uit Epe is aanwezig en neemt  diverse artikelen mee uit het hovenierswerk die met duurzaamheid te maken hebben, denk aan vlonderplanken van bamboe, infiltratiekratten, keramische tegels, honingraatmatten, sedumcassettes, enz. Het bedrijf heeft ook gemerkt dat er nogal interesse is in bij- en insectvriendelijke planten; ook deze soorten zult u kunnen zien.

Nog oud gereedschap over? De stichting Gered Gereedschap knapt dit graag op, zodat het een 2e leven kan beginnen in een ontwikkelingsland.

Ook oude mobieltjes of lege cartridges zijn welkom voor KIKA (onder-zoek kinderkanker).

Voor meer informatie kun je contact opnemen via e-mail: repaircafeepe@gmail.com of info@koppelswoe.nl  Je kunt ook bellen naar Koppel-Swoe op 0578-67 67 67. We helpen je graag verder.
Repair Café Epe is ook te vinden op Facebook .

Kijk voor meer informatie op deze pagina.

Doelgroep: Volwassenen, Ouderen
Dorp: Oene
Dienst: Repair Café

© 2023 Media Magneet