Rondleiding Groot Stokkert

Rondleiding Groot Stokkert

voor mantelzorgers

Locatie : Groot Stokkert
Datum/Tijd : 16/01/2020 - 10:30 - 12:00

Groot Stokkert is één van de locaties waar Logeerzorg wordt georganiseerd. Bij logeerzorg verblijft de oudere tijdelijk op basis van een ‘sociale noodzaak’  – om de mantelzorger te ontlasten – op een andere locatie dan thuis, bijvoorbeeld een verpleeghuis. Het gaat om een ‘planbaar’ tijdelijk verblijf, dus geen acute of crisiszorg. Bij logeerzorg verblijft de zorgvrager overdag en ’s nachts op locatie van de zorgaanbieder. Logeren kan alleen of samen met de mantelzorger.

Speciaal voor mantelzorgers is er op 16 januari een rondleiding op Groot Stokkert met meer informatie over Logeerzorg voor ouderen. Er zal deze ochtend ook een mantelzorger aanwezig zijn die reeds gebruikt heeft gemaakt van logeerzorg bij Groot Stokkert. Zij zal haar ervaringen met jou delen en je kunt vragen aan haar stellen.

Rondleiding Groot Stokkert

De rondleiding vindt plaats op donderdag 16 januari 2020 van 10.30 uur tot 12.00 uur bij Groot Stokkert aan de Doctor Jan van Breemanlaan 2 8191LA te Wapenveld. Er staat een kopje koffie/thee voor jou klaar. Er zijn geen kosten verbonden aan deze activiteit.

Je kunt je t/m 10 januari 2020 aanmelden via de mail g.elskamp@koppelswoe.nl of je kunt op werkdagen bellen tel.: 0578-676767. Als vervoer een probleem  voor je is, dan kan je dit aangeven. Wij zullen dan vervoer voor jou proberen te regelen.

Meer informatie over het Steunpunt Mantelzorg vind je op www.koppelswoe.nl/steunpunt-mantelzorg.

Speciaal voor mantelzorgers is er op 16 januari een rondleiding op Groot Stokkert met meer informatie over Logeerzorg voor ouderen.
Doelgroep: Volwassenen, Ouderen
Dorp: Emst, Epe, Oene, Vaassen
Dienst: Steunpunt Mantelzorg

© 2022 Media Magneet