Schildersgroep in Bloemfontein

Schildersgroep in Bloemfontein

Datum/Tijd : 26/02/2024 - 19:00 - 21:00
Iedere maandagavond kan er geschilderd worden in buurtpunt Bloemfontein van 19.00 tot 21.00 uur. Men neemt eigen materiaal mee en kan, gezamenlijk met anderen, werken aan een eigen creatie.

In buurtpunt Bloemfontein vindt er wekelijks een breed scala aan activiteiten plaats. Een reguliere schildergroep ontbrak nog binnen dit aanbod. Een aantal inwoners gaven aan dit te missen en besloten om een schildergroep te starten in Bloemfontein. Er is geen docent betrokken, maar men leert van elkaars ervaring en schilders kwaliteiten. Bovendien is samen schilderen ook nog eens een stuk gezelliger en je ontmoet andere mensen. Er zijn geen kosten verbonden aan deze activiteit, voor een consumptie wordt een vergoeding gevraagd.

Heb jij ook zin om creatief bezig te zijn? Heb jij nog materiaal in huis dat in de kast staat te verstoffen? Of zin in een nieuwe uitdaging? Kom deelnemen aan de schildergroep en laat je talenten tot uiting komen. Iedereen is van harte welkom, van beginner tot gevorderde. Of je nu realistisch of modern schildert. Met aquarel of acryl. Of misschien ben je wel een tekenaar. Het is allemaal mogelijk.

Aanmelden is niet nodig. Loop gewoon binnen!

 

Doelgroep: Volwassenen
Dorp: Vaassen
Dienst: Huis van de Buurt Bloemfontein - Vaassen

© 2024 Media Magneet