Wandelen in de Kroondomeinen

Wandelen in de Kroondomeinen

Vaassen

Datum/Tijd : 10/09/2020 - 09:30 - 11:30

Koppel-Swoe organiseert tijdens de zomerperiode extra activiteiten voor inwoners van de gemeente Epe. Onder andere een drietal georganiseerde wandeltochten door de prachtige bossen van Vaassen. Cora en Wim Derksen kennen het gebied op hun duimpje en nemen je, namens steunpunt Bloemfontein, mee. De wandeling duurt ongeveer 1,5 uur.

De drietal wandeltochten staan gepland op donderdag 16 juli, donderdag 6 augustus en donderdag 10 september. Belangstellenden dienen zich van te voren aan te melden, zodat bekend is hoeveel deelnemers ermee doen en de 1,5 meter afstand gehandhaafd kan worden.

Om 9.30 uur start de wandeling vanaf de parkeerplaats aan het eind van de Elspeterweg in het Kroondomein. Deze parkeerplaats is te bereiken vanaf de kruising Elspeterweg/Elburgerweg, men kan over het wildrooster rijden tot de volgende kruising. Rechts voor de kruising vindt men de parkeerplaats.

Iedereen die van wandelen houdt wordt van harte uitgenodigd om aan deze wandeling mee te doen! Voor opgave kan men terecht bij: Karien van den Berg. Telefonisch te bereiken op telefoonnummer 06-36132140 of via de e-mail k.vandenberg@koppelswoe.nl. Kijk voor meer informatie over het zomerprogramma op www.koppelswoe.nl/agenda

Dit is één van de activiteiten georganiseerd door (vrijwilligers van) Koppel-Swoe. Je kunt hier de hele agenda met activiteiten in Bloemfontein bekijken. Voor de agenda met alle activiteiten van Koppel-Swoe kijk je hier.

Doelgroep: Volwassenen, Ouderen
Dorp: Emst, Epe, Oene, Vaassen
Dienst: Huis van de Buurt Bloemfontein - Vaassen

Karien van den Berg

Welzijnscoach
Telefoon
06-36 13 21 40
E-mail
k.vandenberg@koppelswoe.nl
Bereikbaar op Maandag, Dinsdag, Donderdag

© 2023 Media Magneet