Webinar voor ouders met zorgintensieve kinderen

Webinar voor ouders met zorgintensieve kinderen

Datum/Tijd : 17/02/2022 - 20:00 - 21:30

‘Zorgen voor de ander begint bij zorgen voor jezelf.’ Als ouder(s) van een kind die veel zorg nodig heeft, kan het lastig zijn om voor jezelf te zorgen. Er komt veel op jouw bordje: de zorg voor (en zorgen om) je kind, inkomen, opvoeding, huishouden, regelzaken en eventuele zorg voor de andere kinderen in het gezin.

In het webinar op donderdag 17 februari van 20.00 uur tot 21.30 uur kijk je naar hoe je als ouder voor jezelf kunt zorgen als je de zorg hebt voor een kind die intensieve(re) zorg nodig heeft. Vragen die tijdens het webinar aan bod komen: hoe kan ik voor mezelf zorgen? hoe zie ik mijn andere kind(eren) naast mijn zieke kind? Hoe ga ik om met schuldgevoelens? Aansluitend is er de mogelijkheid voor het stellen van vragen.

Dit interactieve webinar met (ervarings)oefeningen en concrete handvatten wordt verzorgd door Marianne Versaevel. Zij is (kinder)coach bij Prikkelpracht. Prikkelpracht biedt onder andere begeleiding bij zelfzorg aan ouders en broertjes/zusjes van zieke kinderen.

Het webinar is voor alle ouders die een zorgintensief kind hebben en wordt verzorgd door de Steunpunten Mantelzorg uit de gemeente Apeldoorn, Epe, Hattem, Heerde en Voorst. Je hoeft je vooraf niet aan te melden.

Webinar volgen
Je kunt het webinar volgen via: https://us06web.zoom.us/j/83194583728

Doelgroep: Volwassenen, Ouderen
Dorp: Emst, Epe, Oene, Vaassen
Dienst: Jonge mantelzorgers, Steunpunt Mantelzorg

Gerrita Reumer

Coördinator Steunpunt Mantelzorg, Cliëntondersteuner
Telefoon
0578 - 676767
E-mail
steunpuntmantelzorg@koppelswoe.nl
Bereikbaar op Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag
Ilse-Hankamp-Koppel-Swoe

Ilse Hankamp

Medewerker EpeDoet
Telefoon
06 13998125
E-mail
i.hankamp@koppelswoe.nl
Bereikbaar op Maandag, Dinsdag, Donderdag

© 2022 Media Magneet