Workshop Omgaan met dementie

Workshop Omgaan met dementie

Vrijwilligersacademie

Locatie : Verian
Datum/Tijd : 10/02/2020 - 19:30 - 21:30

In deze interactieve training leer je meer over dementie en hoe je mensen met dementie kunt herkennen en ga je aan de slag met situaties uit de praktijk. Hoe reageer je bijvoorbeeld als een mevrouw denkt haar overleden man te zien of als een meneer wel zijn jas heeft aangetrokken, maar toch zegt dat hij niet met je mee wil gaan naar de activiteit? In deze training leer je hoe je goed kunt omgaan en contact kunt maken met mensen met dementie!

Datum/tijd:  maandag 10 februari van 19:30 tot 21:30

Locatie:         Verian, Stationsstraat 21, Heerde

Over de VrijwilligersAcademie Noord-Oost Veluwe

Wanneer je als vrijwilliger actief bent, is het fijn als je de kans krijgt om jezelf en je talenten verder te ontwikkelen. Daarom organiseren we vanuit EpeDoet! trainingen, informatieavonden en cursussen speciaal voor vrijwilligers in de gemeente Epe. Dit wordt aangeboden vanuit de Vrijwilligersacademie Noord-Oost Veluwe, een samenwerking tussen EpeDoet! en de vrijwilligersplatforms uit Heerde en Hattem.

Het aanbod van de Vrijwilligersacademie is voor iedereen die als vrijwilligers actief is, dus voor vrijwilligers van verschillende organisaties en met verschillende taken. Er is veel kennis en via de vrijwilligersacademie willen we kennis over brengen en met elkaar delen. Heb jij wensen of ideeën ten aanzien van ons trainingsaanbod, laat het ons dan weten!

 

Doelgroep: Volwassenen, Ouderen
Dorp: Emst, Epe, Oene, Vaassen
Dienst: EpeDoet

Suzanne Tuinman

Vrijwilligerscoördinator Koppel-Swoe, Coördinator EpeDoet!, Sociaal Werker
Telefoon
06-36 23 96 18
E-mail
s.tuinman@koppelswoe.nl
Bereikbaar op Maandag, Dinsdag, Woensdag

© 2023 Media Magneet