ZitFit in de Hezebrink

ZitFit in de Hezebrink

Datum/Tijd : 30/12/2020 - 10:00 - 11:00

Speciaal voor ouderen organiseren we samen met sportvereniging SVA de beweegactiviteit ZitFit op woensdag van 10.00-11.00 uur in steunpunt de Hezebrink.

ZitFit is bewegen op een stoel. Kun je niet lang staan? Of heb je last om je evenwicht te houden? Ook dan kun je meedoen met ZitFit. Iedereen doet mee op zijn/haar eigen niveau. Het doel van ZitFit is je sterker en fitter maken. Dat helpt je in het dagelijkse leven.

Naast bewegen staat ook gezelligheid centraal. ZitFit duurt ongeveer 45 minuten en wordt gezamenlijk afgesloten met een kopje koffie of thee. Deelname kost € 2,50 per les inclusief een kopje koffie of thee. Je hoeft je niet vooraf aan te melden. Kom gerust eens binnenlopen.

ZitFit is één van de activiteiten georganiseerd door (vrijwilligers van) Koppel-Swoe. Je kunt hier de hele agenda met activiteiten in de Hezebrink bekijken. Voor de agenda met alle activiteiten van Koppel-Swoe kijk je hier.

Voor meer informatie en/of aanmelden kun je terecht bij Carla Evers van Sportvereniging SVA via info@sva.nl. Of bij Tom Mensink van Koppel-Swoe via 0578-67 67 67.

Doelgroep: Ouderen
Dorp: Emst
Dienst: Buurtsport, Heel Epe Beweegt, Dorps- en wijksteunpunten, Dorpssteunpunt Hezebrink

Tom Mensink

Sociaal Werker
Telefoon
0578-676767
E-mail
t.mensink@koppelswoe.nl
Bereikbaar op Woensdag, Donderdag, Vrijdag

© 2020 Media Magneet