Succesvolle bijeenkomst Pubers en Poen in Epe

Succesvolle bijeenkomst Pubers en Poen in Epe

Ouders spelen een belangrijke rol als het gaat om de financiële toekomst van hun kind. Omgaan met geld kan best een uitdaging zijn in de opvoeding. Hoe ga je met je tiener hierover in gesprek? Welke grenzen moet of kun je stellen? En welk voorbeeld geef ik mijn kind eigenlijk met mijn eigen gedrag?

Om zoveel mogelijk mensen te betrekken bij dit onderwerp organiseerde de werkgroep ‘Armoede en schulden’ van het project ‘Moedige Mensen’ een gratis voorlichtingsavond. Het doel: zoveel mogelijk ouders betrekken bij dit onderwerp.

Bijeenkomst Pubers en Poen

Op donderdag 7 juni werd er voor ouders met kinderen in de leeftijd van 10 tot 18 jaar op 7 juni een gratis toegankelijke en boeiende voorlichtingsavond bij de RSG Noordoost Veluwe. Budgetcoach Eef van Opdorp, onder meer bekend van het RTL 4-programma ‘Uitstel van Executie’, behandelde hier vragen als: welk prijskaartje hangt er aan je leefstijl? Wat zijn gangbare bedragen qua zakgeld en dergelijke.

Het was een interessante avond met een goede opkomst. Een thema dat leeft onder ouders met kinderen uit deze leeftijd. De handige tips en antwoorden op de vragen werden dan ook goed ontvangen. Hieronder vind je enkele documenten die die avond ter sprake kwamen.

Downloads informatie en tips:

 

Dit vind je misschien ook interessant!

© 2021 Media Magneet