Bijzondere voorstelling voor sportclubs Epe

Bijzondere voorstelling voor sportclubs Epe

Ben jij een trainer, coach of leider bij een sportclub in Epe? Wil jij dat kinderen met plezier komen sporten en bewegen bij de club? En dat het daarnaast ook voor jou nog leuker wordt? Kom dan op woensdagavond 17 november a.s. naar de humoristische theatervoorstelling ‘Dat schiet lekker op zo!’. Dankzij het Lokaal Sport- en Beweegakkoord Epe zijn de kaartjes gratis. Maar vol is vol, dus meld je snel aan!

Werken aan betere prestaties, minder incidenten, minder kinderen die afhaken en meer plezier voor jou als trainer of coach. Daarover gaat deze theatervoorstelling van Stichting Positief Coachen, omarmd door sportkoepel NOC*NSF.

Positief Sportklimaat
Plezier in sport en bewegen en in het geven daarvan, het stimuleren van bewegen en leden- en vrijwilligersbehoud zijn stuk voor stuk zeer actuele en urgente thema’s in de sport. Daarom nodigt Heel Epe Beweegt (Koppel-Swoe) vanuit het Lokaal Sport- en beweegakkoord de trainers, coaches en bestuurs- en commissieleden van alle sportclubs graag voor deze voorstelling uit. Deels gebaseerd op de succesvolle schouwburg-versie ‘Wel winnen, hè!’, die in het verleden ook in onze regio te zien was.

De uitvoering op woensdag 17 november 2021 vindt plaats in de Hezebrink (Dominee van Rhijnstraat 69, Emst). De inloop is vanaf 19.30 uur, de voorstelling zelf is van 20.00 tot 21.15 uur. Vervolgens is er gelegenheid om informeel na te praten. Een unieke kans voor de sportclubs om elkaar na anderhalf jaar coronacrisis weer te ontmoeten.

De toegang is gratis. Wel is een coronatoegangsbewijs van overheidswege verplicht en moet je je van tevoren aanmelden. Dat kan via www.datschietlekkeropzo.nl. Daar is ook meer informatie over de voorstelling te vinden, zoals de trailer. Ook zijn de dan geldende coronamaatregelen van toepassing.

Bezoek snel de website en meld je aan! Leuk om hier vanuit de sportclubs samen naar toe te gaan.

 

 

Dit vind je misschien ook interessant!

Prokkelstagedag 8 juni 2023

2 juni 2023
Koppel-Swoe organiseert samen met de Passerel en de JP van den Bent Stichting voor de 11e keer de landelijke Prokkelstagedag voor mensen met een beperking...
Meer lezen?

Buitenspeeldag 2023

31 mei 2023
Jantje Beton en kinderzender Nickelodeon organiseren al meer dan tien jaar een Nationale Buitenspeeldag. Dit jaar is het zover op woensdag 14 juni. Op drie...
Meer lezen?
© 2023 Media Magneet