Bingomiddag in de Wieken

Bingomiddag in de Wieken

Op donderdag 10 februari vindt er weer een bingomiddag plaats van Koppel-Swoe in de Beukezaal van dorpscentrum de Wieken in Vaassen. De bingo begint om 14.00 uur. Iedereen is van harte welkom om hieraan deel te nemen!

Vrijwilligers van Koppel-Swoe zijn verheugd dat zij weer een bingomiddag kunnen organiseren. Eens per maand vindt er op de tweede donderdag van de maand van 14.00 tot 16.00 uur een bingo plaats aan de Molenstraat 15 in Vaassen. De eerst volgende bijeenkomst staat gepland op 10 februari en daarna op 10 maart. De kosten voor deelname aan deze bingo bedragen € 4,00 per persoon.

In de Beukezaal is een coronatoegangsbewijs noodzakelijk. Dit betekent dat men bij de ingang een vaccinatiebewijs, een herstelbewijs of een negatieve testuitslag via ‘testen voor toegang’ moet kunnen tonen, in combinatie met een geldig legitimatiebewijs.

Voor informatie kan men terecht bij: Koppel-Swoe, telefonisch bereikbaar op nummer 0578-676767. Contactpersoon is Karien van den Berg. Of via de e-mail k.vandenberg@koppelswoe.nl. Kijk ook op www.koppelswoe.nl

Dit vind je misschien ook interessant!

© 2023 Media Magneet