Boekenkring in buurtpunt Bloemfontein

Boekenkring in buurtpunt Bloemfontein

Houd je van lezen en vind je het leuk om met anderen een boek te bespreken aan de hand van stellingen? Dan is de boekenkring van Koppel-Swoe wat voor jou! Op maandag 29 november komt de boekenkring weer bij elkaar van 10.00 tot 11.30 uur. Het boek Kazernekind van Marlies Mielekamp wordt dan besproken.

Eens per 6 a 7 weken komt op maandagochtend de boekenkring bij elkaar. De boekenkring bestaat uit een groep mensen die met veel enthousiasme leest. Doordat iedereen inbreng heeft over de boeken die gelezen worden is er een mooie variatie aan boeken die in een jaar besproken worden. Een van de deelnemers, Roelfien Bakker, is de begeleider van deze groep. Deelname aan de boekenkring kost niets, je betaalt alleen voor je consumptie. Er is nog ruimte voor nieuwe deelnemers. Je wordt van harte uitgenodigd om het boek Kazernekind te lezen en deze te bespreken op 29 november.

Voor informatie kan men terecht bij: Koppel-Swoe, telefonisch bereikbaar op nummer 0578-676767. Contactpersoon is Karien van den Berg. Of via de e-mail k.vandenberg@koppelswoe.nl. Kijk ook op www.koppelswoe.nl

Dit vind je misschien ook interessant!

© 2021 Media Magneet