Buffet in wijksteunpunt Bloemfontein

Buffet in wijksteunpunt Bloemfontein

Voor iedereen die het gezellig vindt om samen met anderen te eten is er een buffet in wijksteunpunt Bloemfontein aan de Wetstraat 12 in Vaassen. Dit buffet vindt plaats op woensdag 25 september, start om 17.00 uur en kost € 10,00 per persoon.  

Wijksteunpunt Bloemfontein organiseert, in samenwerking met Bouwmeester Buitengewoon Vers uit Vaassen, maandelijks een buffet.

Vrijwilligers van Koppelswoe zijn op tijd aanwezig om de tafels te dekken en te helpen bij het opscheppen van het eten. Ook schenken zij, indien gewenst, een drankje in.

Belangstellenden die willen deelnemen aan het buffet kunnen zich op dinsdag 10 september aanmelden bij Corrie van den Oosterkamp tijdens het koffie uurtje in Bloemfontein van 9.30 tot 11.00 uur. Opgeven kan tot donderdag 19 september op dinsdag- of donderdagochtend van 9.30 tot 11.00 uur. De bijdrage voor het buffet dient vóóraf betaald te worden bij aanmelding.

Voor informatie en/of aanmelding kunt u terecht bij:
Wijksteunpunt Bloemfontein, telefonisch bereikbaar via Koppelswoe 0578-676767.

Voor meer informatie kijk op www.koppelswoe.nl

Dit vind je misschien ook interessant!

Kerststukjes maken in Emst

29 november 2022
Nu de dagen weer korter worden, is er meer behoefte aan gezelligheid in huis. Daarbij zijn de kerstdagen in aantocht. Daarom gaat Koppel-Swoe op maandagmorgen...
Meer lezen?
© 2022 Media Magneet