Buitenbingo bij Buurt-Steunpunt Bloemfontein

Buitenbingo bij Buurt-Steunpunt Bloemfontein

Na de succesvolle corona-proof Bingo die in 2020 plaatsvond besloten de vrijwilligers van Koppel-Swoe om ook dit jaar een buitenbingo te organiseren voor de bewoners van Bloemfontein. Nadat deze vanwege slechte weersomstandigheden drie keer was afgelast kon hij dan eindelijk plaatsvinden. Aangezien de maatregelen inmiddels wat versoepeld zijn kon men zelfs deelnemen aan de bingo op het terras.

Op 24 juni vond de bingo, op een zachte zomerdag, plaats in de binnentuin van Bloemfontein. Vrijwilligers bedachten op een ludieke manier de invulling van deze middag. Men kon deelnemen vanaf hun balkon of op het terras. Bingokaarten werden gecontroleerd door de bingokaart aan een hengel met wasknijper te hangen. Deze kaart werd gecontroleerd en vervolgens via de hengel weer terug gegeven. Het was een geslaagde middag, waarbij plezier en gezelligheid op de voorgrond stond. Natuurlijk werden er ook leuke prijsjes gewonnen, die na afloop bij de voordeur werden gebracht.

In Buurt-Steunpunt Bloemfontein wordt normaal gesproken iedere eerste donderdag van de maand een Bingo gehouden van 14.00 tot 16.00 uur. Aangezien deze al een tijd niet plaats heeft kunnen vinden is de buurtbingo bedacht. De intentie is dat de bingo per ingang van september weer plaats zal vinden, dit is afhankelijk van de maatregelen die er dan gelden.

Voor informatie kan men terecht bij: Koppel-Swoe, telefonisch bereikbaar op nummer 0578-676767. Contactpersoon is Karien van den Berg. Of via de e-mail k.vandenberg@koppelswoe.nl. Kijk ook op www.koppelswoe.nl

Dit vind je misschien ook interessant!

© 2023 Media Magneet