Buurtpunt De Buurtwinkel

Buurtpunt Twerk

Bij Buurtpunt Twerk op het industrieterrein Eekterveld in Vaassen biedt De Passerel werkervaringsplekken aan. Onze medewerkers van Twerk voeren daar opdrachten uit voor bedrijven uit de buurt. Houd jij ervan om met je handen te werken? En doe je dat graag in een enthousiast en gezellig team?  Dan is werken bij Twerk misschien wel iets voor jou.

 

Het is belangrijk dat ons werk klopt. Dat het afgesproken aantal schroefjes in een zakje zit, dat de sticker op de juiste plek is geplaatst. We willen elke dag laten zien dat klanten op ons kunnen rekenen. We zeggen niet voor niets ‘We doen het zoals u het wilt… en zelfs beter’!

Onze begeleiders zorgen ervoor dat jij je werk goed kunt doen. Is iets lastiger voor je? Dan kijken wij hoe we dat voor je kunnen oplossen. Hier hebben we veel ervaring in! Ook je collega’s komen regelmatig met tips voor aanpassingen, die ons werk verbeteren.

Wat kun je doen bij ons?

Verpakken en monteren is het belangrijkste werk bij Twerk. In ons gebouw aan de Radeweg hebben we meerdere werkplekken met verschillende werkzaamheden. Meestal doen we in groepjes ander werk. Het ene team vouwt dozen en het andere team maakt onderdelen voor zonnepanelen en pakt deze in. Ook brengen we met onze bedrijfswagen producten naar andere locaties in de buurt. Zin om bij ons aan de slag te gaan? Kom gerust een kijkje bij ons nemen.

Praktische informatie

We zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 16.00 uur. Onze hal beneden is rolstoeltoegankelijk, ook hebben we een invalidentoilet. Pauzes en de lunch hebben we gezellig samen. Iedereen neemt zijn of haar eigen lunch mee. Twerk zorgt voor koffie en thee. 

Wil je meer weten? Heb je nog vragen?

Bel ons of kom langs! Je bent van harte welkom.

Buurtpunt Twerk

Radeweg 10c
8171 MD Vaassen

T: 0578-57 25 67
E: werkgroeptwerk@de-passerel.nl

www.de-passerel.nl/locaties/twerk

Meer informatie over Buurtpunt

Met alle locaties in de gemeente Epe

© 2024 Media Magneet