Dag van de Mantelzorg

Dag van de Mantelzorg

10 november is het de Dag van de Mantelzorg. Op deze speciale dag organiseert Steunpunt Mantelzorg een aantal activiteiten in de gemeente Epe, om mantelzorgers in het zonnetje te zetten.

High-tea
Zet jij je in als mantelzorger? Dan ben je van harte uitgenodigd voor een high-tea bij ‘Bij Ons’ in Vaassen en Epe op donderdagavond 10 november of zaterdagmiddag 12 november. Mail naar steunpuntmantelzorg@koppelswoe.nl om je aan te melden of voor meer informatie. Het aantal deelnemers is beperkt dus meld je snel aan.

Dat verdient een bloemetje
Zorg jij voor iemand of ken je iemand die voor een ander zorgt? Dankjewel!
Op donderdag 10 november delen wij op diverse plekken in de gemeente Epe bloemen uit. We vinden het fijn dat er mensen zijn die zorgzaam zijn en daar willen we graag aandacht aan besteden. Neem jij ook bloemen in ontvangst? Je mag deze zelf houden of geef de bloemen aan iemand die jij graag wilt bedanken voor zijn of haar zorgzaamheid.

Steunpunt Mantelzorg
Ben je mantelzorger en op zoek naar advies, informatie, ondersteuning of begeleiding? Steunpunt Mantelzorg van Koppel-Swoe is er ook voor jou via 0578-67 67 67 of steunpuntmantelzorg@koppelswoe.nl. Naast individuele ondersteuning organiseren wij ook activiteiten zoals het Mantelzorgcafé, webinars, lezingen en meer. Ontvang je onze online nieuwsbrief al? Zo blijf je op de hoogte van nieuws en activiteiten op het gebied van mantelzorg. Meld je aan via Steunpunt Mantelzorg op www.koppelswoe.nl.

Dit vind je misschien ook interessant!

Vacature Mantelzorgconsulent

26 mei 2023
Koppel-Swoe is de organisatie voor welzijnswerk en kinderopvang in de gemeente Epe. Wij stimuleren het welzijn en de groei van jong tot oud. Dit doen wij vanuit de...
Meer lezen?
© 2023 Media Magneet