De eerste logo’s van Babbelpost zijn geplaatst!

De eerste logo’s van Babbelpost zijn geplaatst!

In de gemeente Epe zijn de eerste logo’s voor Babbelpost geplaatst. Heb jij er al één gezien? En heb jij al gehoord van Babbelpost? Bij Babbelpost draait het om het ontvangen en versturen van kaarten. Zo hebben we aandacht voor elkaar.

Heb jij het logo van Babbelpost al bij mensen op de stoep zien staan? Kijk maar eens goed in je buurt of je het logo ziet. Als je een logo ziet, weet je dat mensen het leuk vinden om een kaartje te ontvangen. Neem jij de tijd om een kaartje te schrijven en bij hun in de bus te doen? Of wil je misschien zelf wel kaartje ontvangen?

Kaartjes ontvangen? Meld je aan voor Babbelpost!

Vind jij het leuk om kaartjes te ontvangen? Dan kun je je aanmelden voor Babbelpost. Na je aanmelding wordt dit logo bij jou op de stoep geplaatst. Zo weten inwoners van de gemeente Epe dat jij het leuk vindt om kaartjes te ontvangen. Hopelijk ontvang je dan snel de eerste kaarten.

Meer informatie of aanmelden?

Voor meer informatie over- en aanmelden voor Babbelpost kun je terecht op de website www.epedoet.nl/Babbelpost. Of je kunt bellen met Koppel-Swoe via 0578 67 67 67. Babbelpost is een initiatief van Rotary Epe en EpeDoet!

Dit vind je misschien ook interessant!

Prokkelstagedag 8 juni 2023

2 juni 2023
Koppel-Swoe organiseert samen met de Passerel en de JP van den Bent Stichting voor de 11e keer de landelijke Prokkelstagedag voor mensen met een beperking...
Meer lezen?

Buitenspeeldag 2023

31 mei 2023
Kom je op 14 juni 2023 ook gezellig met ons buitenspelen? Het is dan de Nationale Buitenspeeldag! Neem je vrienden mee. Maken we er een...
Meer lezen?
© 2023 Media Magneet