Eetcafé Los Huus wordt voortaan Buurt-eetcafé

Eetcafé Los Huus wordt voortaan Buurt-eetcafé

Op dinsdag 20 december organiseerde Koppel in samenwerking met vrijwilligers en Jumbo een kerstdiner voor 40 personen in het Los Huus in Epe.

Supermarkt Jumbo van Andel leverde de gratis producten en medewerkers en vrijwilligers van Koppel zorgden voor de rest. Het menu bestond uit Italiaanse tomatensoep met ciabatta en tapenade, kipfilet met rodekool, aardappelpuree en champignonsaus en als toetje chocoladevla met kerststerretjes.

Eetcafé

Elke maand is er een eetcafé in het Los Huus, ook georganiseerd door Koppel, waar bewoners van het Slath, de Weemekamp, Passerel, Philadelphia, ’s Heerenloo en de van de Bent Stichting samen eten.

Buurtbewoners voortaan ook welkom!

Deze keer werden de buurtbewoners ook uitgenodigd en er ontstond een gezellige sfeer waarbij ontmoeting en het samen genieten van een heerlijk kerstdiner centraal stonden. De avond was zo’n succes dat met ingang van 2017 buurtbewoners ook altijd welkom zijn bij het eetcafé.

Hiermee wordt het dan een echt Buurt-eetcafé.

kerstdiner-los-huus-2

Aanmelden

Het eerstvolgende Buurt-eetcafé is op dinsdag 31 januari. Graag wel van tevoren even aanmelden bij Koppel via de mail m.moors@koppelepe.nl of telefonisch 0578-676767.

Dit vind je misschien ook interessant!

© 2023 Media Magneet