Online PS FIFA22 toernooi voor jongeren uit de gemeente Epe

Online PS FIFA22 toernooi voor jongeren uit de gemeente Epe

Goed nieuws! We gaan -net zoals vorig jaar- weer een (gratis) online PS FIFA toernooi organiseren in de kerstvakantie voor jongeren uit de gemeente Epe. Wat dit jaar anders is? We hebben 2 leeftijdscategorieën, namelijk: 12 t/m 16 jaar en 17 t/m 23 jaar. Voor de winnaar van iedere categorie is er 100 euro PS+ tegoed. 

Het toernooi is verspreid over 4 dagen: 27, 29, 30 en 31 december 2021 wordt de finale live gespeeld in jongerencentrum Balai Pusat. We starten elke dag om 14.00 uur. Maandag 27 december wordt de poulefase gespeeld. De 29ste worden twee rondes van de knock-outfase gespeeld. De 30ste worden drie rondes van de knock-out fase gespeeld. De 31ste wordt de finale live in wijkcentrum Balai Pusat in Vaassen gespeeld.

We willen je vragen om alle regels en voorwaarden goed door te lezen. Dat kun je hieronder doen of op deze pagina waar je je kunt inschrijven. De informatie is hetzelfde.

Lees onderstaande regels en voorwaarden goed door! Dit is belangrijk voor een goed verloop van het toernooi.

Voorwaarden voor deelname:

 • Je bent tussen de 12 en 23 jaar. Er zijn 2 leeftijdscategorieën;  categorie 1: 12 t/m 16 jaar en categorie 2: 17 t/m 23 jaar.
 • Je woont in de gemeente Epe.
 • Je bent beschikbaar op alle genoemde speeldagen en tijden voor als je verder komt in het toernooi.

Spelregels:

 • Stap 1: Schrijf je in via www.tournify.nl/live/koningfifa22epe en vul je gegevens in. Je ontvangt dan een bevestiging per mail met een link om je uitslagen door te geven en het speelschema te checken. Check je spam als je de mail niet ontvangt!
 • We spelen FIFA 22 op de PS4 met clubs, dus niet met fut of landen. Je mag bij elke speelronde een andere club kiezen als je dat wilt.
 • We spelen 2x 6 minuten en de rest van de instellingen staan ook op standaard.
 • Er is ruimte voor 64 deelnemers per leeftijdscategorie. VOL=VOL.
 • Het toernooi is verspreid over 4 dagen: 27, 29, 30 en 31 december wordt de finale live gespeeld in jongerencentrum Balai Pusat.
 • Maandag 27ste wordt de poulefase gespeeld. De 29ste worden 2 rondes van de knock-outfase gespeeld. De 30ste worden 3 rondes van de knock-out fase gespeeld. De 31ste wordt de finale gespeeld.
 • De aanvang van de eerste wedstrijd is op alle speeldagen om 14.00 uur.
 • Op de eerste speeldag, 27 december, moet je inchecken via jouw link naar de Tournify pagina. Zo kunnen we zien of iedereen die zich heeft ingeschreven ook echt aanwezig is. Dit kan op de 27ste van 09.00 tot 13.55 uur. Dit hoef je maar 1 keer te doen.
 • Er wordt gespeeld met een poulefase met 8 spelers per poule. De 4 beste van elke poule gaan door naar de knock-out fase. Bij gelijk spel in de knock-out fase wordt er verlengd met Golden goal en daarna met penalty’s. In de poule-fase wordt alleen de officiële speeltijd gespeeld zonder verlenging. Bij winst krijg je 3 punten, bij gelijkspel 1 punt en bij verlies 0 punten. Bij gelijk puntenaantal worden de 4 beste uit de poule-fase bepaald op basis van doelsaldo.
 • Check het speelschema en voeg je tegenstander toe als vriend op je PS. De PSN-ID’s staan onder naam in het speelschema. Nodig elkaar vervolgens uit om een wedstrijd te spelen.
 • Er staat 45 minuten voor elke speelronde. In deze 45 minuten wordt de wedstrijd gespeeld, eventueel van tevoren je opstelling aangepast, uitslag doorgegeven, volgende tegenstander toegevoegd als vriend en zit je klaar om tegen hem te spelen.
 • De thuisspelende speler, dus de speler die het eerste wordt genoemd in het speelschema, moet de uitslag van de gespeelde wedstrijd doorgeven op de Tournify pagina. Hierbij moet je ook een foto als bewijs uploaden waarop de uitslag en beide PSN-ID’s zichtbaar zijn. Een tegenstander heeft 5 minuten na het uploaden om bezwaar te maken.
 • Als je tegenstander 10 minuten na aanvang van de officiële starttijd van de wedstrijd niet online is, mag je een 3-0 winst noteren.
 • De finale wordt live om 14:00 gespeeld in wijkgebouw Balai Pusat, aan de Kouwenaarspad 30 in Vaassen. Hier mogen geen toeschouwers bij i.v.m. corona, maar we gaan wel live via insta: @jongerenwerk_koppel_swoe. Voor verdere details wordt contact opgenomen met de finalisten. Er is ook een 2e prijs.
 • De eerste prijs is voor elke categorie € 100,- PS+ tegoed. Als blijkt dat de winnaar heeft gefraudeerd met leeftijd of woonplaats wordt de prijs niet overhandigd en gaat deze naar de speler op de 2e plek in het toernooi.

Wij zijn voor en ook tijdens het toernooi beschikbaar voor vragen en als er calamiteiten zijn. App of bel voor categorie 1 (12 t/m 16 jaar) naar Hakan (06-40 94 85 46) en voor categorie 2 (17 t/m 23 jaar) naar Lito (06-52 05 04 30)

En het allerbelangrijkste, veel plezier met het toernooi!!

Groet, Hakan en Lito (jongerenwerkers Koppel-Swoe)

Dit vind je misschien ook interessant!

Buitenspeeldag 2023

31 mei 2023
Kom je op 14 juni 2023 ook gezellig met ons buitenspelen? Het is dan de Nationale Buitenspeeldag! Neem je vrienden mee. Maken we er een...
Meer lezen?
Een gezonde leefstijl is veel meer dan alleen sporten en beweging en voeding. Het heeft met het welbevinden van mensen te maken. Lekker in je vel zitten, lichamelijk gezond zijn en tevreden zijn met je leven.

Een zetje naar meer geluk

29 mei 2023
Een gezonde leefstijl is veel meer dan alleen sporten en beweging en voeding. Het heeft met het welbevinden van mensen te maken. Lekker in je...
Meer lezen?
© 2023 Media Magneet