Gemeente Epe doet mee aan de NOC*NSF Nationale Sportweek!

Gemeente Epe doet mee aan de NOC*NSF Nationale Sportweek!

De Nationale Sportweek in de gemeente Epe kan dit jaar weer geopend worden met de Sprenge Trail te Vaassen. Dit jaar kunnen alle kinderen van de basisscholen in Epe, Vaassen, Emst en Oene deelnemen. De wethouder zal het startschot geven van de Nationale Sportweek (15 t/m 24 september) en de Sprenge Trail. Kinderen kunnen deelnemen aan de afstanden 500m, 1000m en 3000m in de tuin van kasteel Cannenburch in Vaassen. Een mooie start van een week vol sporten en bewegen.

Nationale Sportweek
Zoveel mogelijk inwoners laten genieten van sporten en sportief bewegen: dat is waar de Nationale Sportweek van 15 tot en met 24 september 2023 om draait. We willen iedereen ongeacht leeftijd, achtergrond en niveau inspireren en daarnaast sport toegankelijker maken voor mensen die normaal gesproken minder interesse hebben in sport. Gemeente Epe grijpt de Nationale Sportweek daarom aan om het nieuwe sportseizoen te openen met allerlei sportieve activiteiten. Zo willen we samen met de lokale sportaanbieders iedereen inspireren om (weer) te gaan sporten en sportief bewegen.

Het thema van de Nationale Sportweek is ‘sport geeft je een boost’. Alle inwoners van gemeente Epe kunnen tijdens de Nationale Sportweek kennismaken met onze sportaanbieders en hun activiteiten. Het overzicht staat in de Nationale Sportweekkrant of op de website van Heel Epe Beweegt www.heelepebeweegt.nl.

Sprenge trail
Deze vijfde editie van de Sprenge Trail is uitgezet bij alle kinderen van de basisscholen uit Epe, Vaassen, Emst en Oene. Op 15 september vanaf 17.00 uur is de eerste groep deelnemende kinderen welkom in de prachtige tuin van kasteel Cannenburch. De 500m start om 17.15 uur, de 1.000m om 17.30 uur en de 3.000m om 17.35 uur. Dit jaar zijn ook de ouders welkom om deel te nemen aan de trail.

 

Dit vind je misschien ook interessant!

Burendag Berkenoord 2

15 september 2023
Op zaterdag 23 september van 13.00 uur tot 18.00 uur wordt er in Vaassen Burendag gevierd bij Huis van de Buurt Balai Pusat. Deze dag...
Meer lezen?
© 2023 Media Magneet