Geslaagde netwerklunch Zorg en Welzijn Vaassen

Geslaagde netwerklunch Zorg en Welzijn Vaassen

 Verbinden en samenwerken zijn thema’s die besproken zijn tijdens de netwerklunch op donderdag 21 januari, georganiseerd door Koppel. Dit was de eerste bijeenkomst met als doel om partijen in contact te brengen die elkaar treffen in de verschillende wijken in Vaassen en Emst. Een gedeelde behoefte bleek om zorg en welzijn meer te verbinden en het uitwisselen van kennis en het leggen van nieuwe verbindingen.

Na een gezamenlijke start gingen de 16 personen van 9 organisaties uiteen om in subgroepen de signalen en behoeften van wijkbewoners te bespreken. Er werd ingezoomd op de verschillende leefgebieden zoals wonen, werken, vrije tijd, gezondheid en financiën. Welke signalen komen de verschillende professionals tegen en waar liggen kansen voor samenwerking om zo wijkbewoners zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Vervolg?

Over en weer zijn contactgegevens uitgewisseld om korte lijnen te leggen om zo de samenwerking te versterken. Vanuit de verschillende organisaties is een werkgroep samengesteld om een gezamenlijk vervolg te geven aan deze bijeenkomst. Deze werkgroep zal bijeenkomen om invulling te geven aan de gezamenlijke behoefte om het contact en de samenwerking verder uit te diepen.

Op 19 januari hielden we ook een netwerkbijeenkomst in Epe. Lees hier meer.

Dit vind je misschien ook interessant!

© 2023 Media Magneet