Golfen voor Kruimelschaar en SWO/E

Golfen voor Kruimelschaar en SWO/E

Op maandag 12 juni jl. werd er voor (ex) ondernemers uit Epe en omgeving het eerste Epe Open Golf Event georganiseerd op de golfbaan “De Scherpenbergh”in Lieren.

De initiatiefnemers Jannes Wolff en Wim Manuel wisten maar liefst zo’n 70 deelnemers op de golfbaan te krijgen. Zij realiseerden ook dat het toernooi door een aantal bekende ondernemers uit Epe werd gesponsord. Het golftoernooi was een groot succes mede door de prachtige omgeving en het mooie weer. De deelnemers waren allen zeer verrast door de voortreffelijke organisatie en de mooie prijzenpot. Voor herhaling vatbaar dus!

Golfen voor goede doel

Dat de initiatiefnemers met hun golftoernooi ook nog het goede doel wisten te waarderen maakten alles compleet. Zo ontving Sjaak Bijl, directeur van de SWO/E, uit handen van Jannes Wolff een mooie cheque van € 2.500 die gedeeld wordt met de Vrijwillige Hulpdienst De Kruimelschaar. De SWO/E zelf wil het geld gebruiken voor niet subsidiabele activiteiten van het Steunpunt Mantelzorg.

Kruimelschaar en SWO/E bedanken de deelnemers, de sponsors en natuurlijk ook de initiatiefnemers voor dit mooie evenement en deze prachtige opbrengst. Zij kijken met de initiatiefnemers van harte uit naar een volgende editie in 2018. Mogelijk dat er dan nog meer deelnemers op de baan komen en er mogelijk ook weer een bedrag beschikbaar komt voor het goede doel in de gemeente Epe.

Dit vind je misschien ook interessant!

© 2023 Media Magneet