Gratis ‘gezonde’ workshop voor ouders tijdens Week van de Opvoeding

Gratis ‘gezonde’ workshop voor ouders tijdens Week van de Opvoeding

Van 1 t/m 7 oktober is het de Week van de Opvoeding met als thema ‘Opvoeden is samenspel’. De week staat in het teken van opvoeden en ouderschap.

Het opvoeden van kinderen is belangrijk maar soms lastig. Ouders én professionals die te maken hebben met opvoeden staan er niet alleen voor. De Week van de Opvoeding draait om ontmoeting en uitwisseling tussen ouders, medeopvoeders en professionals.

De gezonde lunchtrommel

Koppel-Swoe kinderopvang en het CJG organiseren op dinsdagavond 2 oktober een interactieve, gezonde en gratis workshop over de ‘gezonde lunchtrommel’.

Koppel-Swoe en het CJG bieden ouders en andere belangstellenden ieder jaar een avond aan in de Week van de Opvoeding. Zo zijn er al diverse interessante lezingen op het gebied van opvoeden geweest in de afgelopen jaren. Vorig jaar werd bijvoorbeeld met veel belangstelling de workshops mediawijsheid, Kinder-EHBO en logopedie gevolgd.

Bij Koppel-Swoe, maar ook landelijk en in de gemeente Epe, is volop aandacht voor gezondheid en bewegen. Daarom is gekozen om dit ook in de Week van de Opvoeding terug te laten komen.

Naomi Baas van Eduna verzorgt een workshop ‘Gezonde Lunchtrommel’. In deze workshop leren ouders hoe zij op een simpele en gezonde manier de lunchtrommel van hun kind kunnen vullen. Natuurlijk gaan ouders ook zelf aan de slag om iets lekkers te maken.

Gratis aanmelden

De avond vindt plaats in het Kulturhus in Epe, Stationsstraat 25. Er zijn 2 workshoprondes, om 19.30 uur en om 20.30 uur. De workshop duurt ca. 45 minuten. Alle ouders en andere belangstellenden in de gemeente Epe zijn welkom, opgeven is wel noodzakelijk, het aantal plaatsen is beperkt.

Aanmelden kan tot 27 september a.s. via planning@koppelswoe.nl. U hoort van ons of er nog plek is en op welke tijd u ingedeeld bent.

 

Dit vind je misschien ook interessant!

© 2023 Media Magneet